Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1111) jim bcs válasza DS39 (#1104) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

(#1104) DS39
"egy szakmai topikban valaki ír, akkor tök mindegy, hogy ő újonc vagy munkásember, mindkettő pont ugyanolyan értékes hsz-t írhat. (vagy épp pont ugyanakkora hülyeséget)"
Több szempontból vérzik a történet, gondolm te sem gondoltad ezt komolyan, de ne menjünk bele mert ennek nem itt a helye.

(#1105) Bird
Köszike :R ,csak próbálom helyretenni mi is történik pontosan mert katyvasz alakult ki és vessük el a kényszerképzeteket. A vége az biztosan jó lesz, egyértelműen nem mindenkinek mert a nickek mögött emberek/személyiségek ülnek, mindenkinek megfelelni nem lehet, képtelenség, de ha kb. ~80%-ának megfelel akkor már azt mondhatom nyertünk és megérte a beleölt időt és energiát. Az újítás, formálás fontos része mindennek, ha ez elmarad megette a fene, elavul, érdektelenné, sablonossá válik, ezzel is foglalkozni kell ha tetszik ha nem, globálisan nézve egyértelműen igen.
Határon túlra nézve is azt mondom, hogy különleges közösség a PH!, a "krémje" kitartó-magabiztos-segítőkész-nem tágít és ami nagyon fontos minden itt jelenlévő szakmai fronton magas szintű gyakorlati/elméleti tudású ami példaértékű egy fórumra nézve. Azon fáradozunk veletek együtt, hogy mindenki jól érezze magát, olykor áldozatokat is kell hozni de megéri, számomra legalábbis biztosan.

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.