Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
kungzi
veterán
az előbb leállt a szerver, nem volt elérhető az oldal. közeleg a vég
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
#92942848 #847 üzenetére
Működő rendszert menet közben átalakítani, módosítani értelmetlen és felesleges munka. Az adatbázis minden másodpercen módosul a sok módosítás, új hirdetés, stb. műveletek miatt, így lehetetlen a régi állapotú adatbázist lementeni. Gondolom senki sem örülne. ha pl. a processzos hirdetésében mindenféle krix-krax karaktert, vagy értelmetlen dolgokat látna
-
Chamea2
tag
válasz
djculture #781 üzenetére
Nálam volt ehhez hasonló, hogy személyes átvétel után visszafizettem a termék árát és visszavettem a terméket és a vevő a jutalékot is kifizette nekem, pedig adás-vételi sem volt.
Nekem nem kellett a Vaterához fordulnom hasonló problémával. Az ilyen dolgok megoldása függ a vevő alapvető stílusától meg attól, hogy hogy adja el az ember a terméket, hogy volt meghirdetve és a kapcsolatfelvétel hogyan zajlott. A 8 napos elállás oda nem vonatkozik, mint kiderült.
A gond annyival előzhető meg, hogy 1 hetet vár az ember az értékeléssel és ha nem vette át, akkor semlegessel szokás értékelni és felül bejelölni, hogy nem jött létre a tranzakció. Természetesen a vevőt megfelelő stílusban, hangnemre nagyon ügyelve tájékoztatni kell, hogy jelen esetben semleges tud csak adni, mert a Vaterán nem sikers aukcióknál csak azt tud adni. A PTK 211-re(meg itt is a modkerben való jelentésre) meg teljesen felesleges alap esetben(1-2 esetet kivéve) hivatkozni, mert attól csak eldurvul a helyzet teljesen és utána minden lehetőség el is szállt, hogy valaha is meg tudja a 2 fél oldani a helyzetet. Akkor kell lépni, hogyha valamennyire látni, hogy bármilyen folyamat vége károkozás lesz(vagy már megtörtént), akár erkölcsi, akár anyagi viszonylatban. Ott viszont azonnal kell lépni, 1x-es tájékoztatással(nem durva, sorozatos zaklatással, fenyegetőzéssel), hogy a tettének mi lesz a várható következménye, Ön mit fog lépni, ha a másik megteszi és ha az Ön tájékoztatása ellenére nem áll el a tevékenységétől illetve nem állítja vissza az eredeti állapotot(tehát a tettének következményét esze ágában sincs orvosolni, helyreállítani, hanem látszólag nem foglalkozik vele), akkor nincs más lehetősége Önnek, minthogy további leveleket mellőzve a megfelelő hatóságokhoz forduljon jogorvoslatért.
Hasonló kellemetlenségek elkerülése érdekében a terméklapon minden apróbb dolgot is fel kell tüntetni, lehetőleg megfelelő minőségű fényképet felrakni és akkor minden rendben lesz. Nem éri meg apróbb dolgokat eltitkolni majd az árat meghúzni(mondjuk egy 5-össel) ezzel, mert a vevő attól fel lesz háborodva, további eladást az ő általa adott vélemény/üzletrontás megnehezíti, rosszabb esetben moderátori/házigazdai szankciók, legrosszabb esetben egy bírósági perrel zárul, ami soha sem szokott olcsó lenni. Csalni főleg nem éri meg, mert az ember fizetheti a bűnügyi költséget, ügyvédet, fizetési meghagyást, perköltséget, szóval nem éri meg, ilyen magántitok megsértését, személyes adatokkal való visszaélést, stb. is lehet hanyagolni, mert egy probléma megoldásán ez is csak hátránnyal bír, ráadásul abból is csak vádemelés lesz, amiből az elkövető nem jön ki valami jól. Az egymással ellentmondó/hibás termékadatlapokat is célszerű mellőzni, ha nem akarunk felesleges hozzászólás áradatot magunknak és nincs felesleges időnk non-stop moderátort keresni minden hirdetési oldalon a hirdetéseink takarításáért(pl. helyesírási hibák), illetve ha valaki szólt, akkor azt udvariasan megköszönni és javítani.
Volt, aki ezeket elmondta nekem korábban+tapasztalat, onnan tudom.
Remélem tudtam segíteni további gondok meg nézeteltérések elkerülése végett.
További sikeres eladást kívánok Önnek!
-
bnss
veterán
válasz
huntermati #840 üzenetére
Hány napot szeretnél?
-
törölt tag
idén lesz még ebből valami?
-
föccer
nagyúr
Oké, a frewa témát ezzel zárjuk is. Főleg, hogy valószínűleg ez már sokadik regje a tagnak, csak ezt még ki kell vizsgáln.
Köszönöm.
üdv, föccer
-
Viktoár
addikt
Kár hogy a képfeltöltés éppen nem működik,most "bettenék" egy képet amin ovis kislányok csoportja látható és mindegyik csak sír.
-
-
frewa
senior tag
Na mit mondtam?
-
djculture
félisten
Hát mondjuk részvétem annak aki még szilveszterkor is ezen törpöl
-
Воланд
titán
azert az hihetetlen, hogy hirtelen mindenkinek december 29-31 kozott van surgos hirdetnivaloja.
(#820) frewa: igen, igy van. fogalmad sincs, hogy epul fel a rendszer (nem, en sem tudom), de azert boszen kritizalsz. hajra, csak igy tovabb.
-
ScrapUnit
aktív tag
Ne menjen át a beszélgetés kötekedésbe/vádaskodásba, a szerkesztők is emberek, sürgeti őket az idő, áll a HA majd' 2 napja, ők is hibázhatnak és becsúszhatnak tőlük független hibák! Ha megnézzük alaposabban a HA-t, kiderül mennyire bonyolult és összetett! Nyilván az új sem lesz tökéletes, de legalább ne cseszegessük őket értelmetlen kritizáló hozzászólásokkal! Nagyon nem lennék most a helyükben
-
kenwood3
addikt
Nem csak a facebook-on van, hanem ebben a bejegyzésben is
woland_y2k 7 másodperc -
frewa
senior tag
-
csƵ
addikt
Majd éjfél előtt pár perccel aktiválják, hogy nekik legyen igazuk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Facebook-on az volt írva, még idén lesz új hardverapró:
"Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor hibaüzenetek jelenhetnek meg, funkciók lehetnek elérhetetlenek (regisztráció, adatmódosítás, jelszókérés, új apró feladása, módosítása).
Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézéseteket kérjük, de még az idén lesz új Hardverapró :)"
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest