- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolika10
aktív tag
Basszus akkor már tudom higy miért nem ment az openwrt-n a pingelés.
-
Redneck
nagyúr
Szomorú voltam, éjszakáztam...
Ph! nélkül olyan unalmas az éjszaki műszak!
-
bambano
titán
Innen letöltöd a felsorolásban utolsóként szereplő infostrázsa 2004-et, fellapozod a 14. oldalt, a 6. fejezetet. elolvasod.
utána két dolog történhet: 1. beismered, hogy marhaságot írtál. 2. elmész Kürtihez reklamálni, hogy ők ilyet nem csináltak, te biztosan jobban tudod. A reklamáció eredményéről kérek korrekt, bőséges leírást.
elismerem, mivel én ezt régen olvastam, így nem teljesen szó szerint adtam vissza.
-
kraftxld
félisten
Kamu, több dolog miatt is.
- Normál adatközpontba nem járkál ki-be látogató csoport
- Production cucc alatt nem ráncigálnak ki csak úgy lemezeket
- Max akkor száll el egy tömb két lemez kivétele esetén ha raid 5, és ugyanabból a tömbből rántanak ki két lemezt rövid időn belől. -
-
bambano
titán
nagy nyugati cégnél dicsekedtek azzal, hogy milyen szuperbiztonságos adattárházuk van.
gyárlátogató csoportoknál sztenderd eljárás, hogy a csoportot vezető mérnök odamegy a storage-hez és kihúz belőle egy diszket és mindenki boldog.ezt egészen addig csinálták, amíg a nagy érdeklődésre való tekintettel egyszer két csoportot engedtek be az épületbe...
-
Akkor neked még mákod volt
Itt ez úgy néz ki, hogy a raid5-ben meghal egy winyó. Management megírja hogy még egy ideig nem lesz keret másikra, felük ketyegjen 4 winyóval, hot spare nincs......természetesen meghal még egy winyó, és mi röhögünk a marunkba, hogy megmondtuuuk
Mondjuk nagyon fontos nincs azokon a gépeken, amik alám tartoznak, újratelepítés miután megjött a 2db cserewinyó, megy tovább. -
bambano
titán
én meg olyat szívtam, hogy egyik éjjel kicseréltem egy vinyót a szerverben a raid1-ből. hajnalig néztem, ahogy szinkronizál. majd két órával a szinkronizálás vége után elszállt a másik is
de ez nem jelent semmit abból a szempontból, hogy próbáltam finom, burkolt kritikát megfogalmazni az emlegetett szolgáltatóval kapcsolatban.
-
-
bambano
titán
általában alapvető.
egyes szolgáltatóknál a redundáns internet kapcsolat úgy működik, hogy amikor szükség lenne rá, akkor az összes admin nyomozza, hogy miért nem megy.a poszthoz: a huphun lehetett olvasni, hogy több szolgáltató is leesett a netről, ebből lehetett sejteni, hogy ti is beleestetek a szórásba.
-
-
Ordas baki, hogy nem küldtek 100% egyértelmű információt, mert ez sokba kerülhet a cégnek
Mondjuk ahol én dolgozom, ott is rendszeres, hogy a hálószolgáltató mókolja az eszközeit, mi nem tudunk róla, jön a ticket, hogy nem volt elérhető pár szerver...
...átadjuk neki, hogy akkor lehet lezárni, mert elment a háló, és tagadnak, tagadnak... (Volt már, hogy más forrásból megtudtuk, milyen műveletek voltak a hálón, és azt is tagadták)
-
ezek jó tippek, de itt adott egy nagyon komplex, érett, sajátos site engine, abban kell dolgozni. épp az most a gondunk, hogy kiszerveztük a fejlesztését. szóval jó ez a mostani megoldás, mert ami elkészül, a rios-ba készül, így később lezso is tudja fejleszteni. de az átállásig kell a másik srác mindenképpen.
-
mbalint987
aktív tag
Egyébként azt én is kérdezni akartam, hogy nem terveztek önkéntes alapon fejlesztőket bevonni a projektbe? Biztos, hogy vannak itt olyan emberek, akik értenek a webfejlesztéshez, és esetleg önkéntes alapon, akár csak egy kis kódbázissal vagy teszteléssel hozzájárulnának a projekt mielőbbi elkészültéhez? (Pl. én PHP-ban viszonylag otthonosan mozgok és tesztelésben és szívesen segítenék)
-
válasz
quailstorm #32 üzenetére
jól értelmezted, új html-t minden oldal kap majd. új arculatot és teljes új kódot viszont csak az apró, a többinél ráncfelvarrás lesz. a mobil verzió valóban megszűnik, egy verzió lesz. de majd megnézzük, biztos megoldható, hogy lehessen rögzíteni manuálisan is a "felbontást", amihez az oldalt beállítja.
-
quailstorm
nagyúr
Én azt hittem vagy úgy tudtam egységes design lesz újra és mindenhova jön a reszponzív, de lehet rosszul értelmeztem lezso kommentjeit.
Nem tudom mennyi igény van amúgy erre a régigépes dologra. Kis monitoron, adatkorlátos nettel meg gagyi hardveren tuti jó így ahogy van. Viszont telik az idő is veszettül.
-
törölt tag
Ha még van lehetőség akkor jó lenne ha majd a reszponzivitás kikapcsolható lenne.
Nagyobb felbontású a telefonom mint a monitorom, és megvallom őszintén, hogy a mobil adatforgalom sem izgat annyira, mint egy WHQ kijelzőn centis betűket nézni valami funkcióvesztett felületen.Ja, hogy csak apró... Akkor az annyira nem érint...
-
válasz
quailstorm #27 üzenetére
hardverapróról van szó, nem a fórumról
-
quailstorm
nagyúr
Olyan terv van, hogy lesz egy retro verzió nagyon megvágott funkciókkal?
Egy hazai hackaday retro-ra gondoltam.
A mostani fórumnak egy előnye van, Win98SE alatt Operával is hibátlan, de régi telefonokkal is ez a helyzet.
-
0xmilan
addikt
Én is azt hittem, hogy az új felülettel kapcsolatos a leállás.
Pingelni lehetett a szervert meg ncézni a webes portokra, csak válasz nem jött. Ilyenkor képszakadásnál nem az van, hogy teljesen elérhetetlen a gép? -
Diokhan
addikt
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
A GPRS korszakban még én is írtam php-ban egy telefonos chatet, de az már köszönőviszonyban sincs a mai modern technikával. WML kimenettel, text adatbázissal kezdtük, aztán amikor láttuk, hogy van kereslet, nekiültem az SQL-nek. Éjjel nappal forráskódok lebegtek a szemem előtt
Ránéztem egy weboldalra, nem az oldalt láttam, hanem a forráskódot, mint a Mátrixban
-
-
elithun
őstag
Akkor már értem miért riadtam fel hajnalban. Megéreztem a zavart az Erőben.
-
válasz
RexMaximus #9 üzenetére
az lesz, már integrálva van az új apróba, ami sohanapja után két héttel lesz kész
(90%-os, elvileg)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Gondolom az előtt azért lesz infó, hogy mi fog történni. Szerintem.
-
Winner_hun
félisten
Azt hittem az új felület kerül beüzemelésre..
-
-
Šolaire
veterán
Én hajnali fél kettőkor vettem észre hogy nem megy a logout nem tudtam aludni
-
Csapoati
nagyúr
Monnyonle aInvitel, a reggeli kávé mellett nem tudtam osztani az eszet.
-
ó, kezdődik...
hogy redundáns? ha a fő optikát szerelik, akkor van ilyen, hogy nem megy az oldal. szerencsére nem katonaság vagy bank vagyunk, belefér. sőt, ha már itt tartunk: a nyomorult otp online fizetési rendszere heti egy-kétszer leáll órákra az utóbbi hónapokban. ilyenkor például a hardveraprón sem lehet normálisan fizetni. azt hinné az ember, hogy azért egy bank mégis csak redundáns mindenben ötször.
-
aprokaroka87
nagyúr
Én reggel olyan 6 óra fele néztem hogy mivan.
Többi oldal ment ugye, tehát internet volt...aztán láttam a Fészbúkon hogy mivan.
-
mbalint987
aktív tag
Én is azt hittem, hogy a WiFi kapcsolattal van baj, mert mondom ha leállás van, legalább egy 503-at hozzánk szokott vágni az oldal.
-
nem rossz érzés azért a sok-sok szerverszívás után ez a nyugalom, hogy "a géppel minden oké, a baj másnál van"
(noha az persze nem jó, hogy nem mentek az oldalak)
-
Diokhan
addikt
Én reggel azt hittem, hogy az én internetkapcsolatommal van a baj, mert gondoltam "Az nem létezik, hogy nem megy a logout!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...okai nem a szervernél keresendők: az Invitel karbantartott a szervert is hosztoló épület utcájában az optikai...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest