- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Több szoftvergyártó cég is átalakította már a vállalkozását szolgáltatás alapúra, ingyen utánadhajítják a szoftvert, de ha segítség kell, akkor pengesd a lét és ez a módszer működik. Ilyen alapon minek fizetni a windowsért?
A dvd-k ára pedig irreálisan magas, ebben szerepet játszik a túl magas szerzői jogdíj és a sok felesleges terjesztési lépcső is. Pár éve úgy elszaladt a ló a hüjevagyok boltban, hogy 5-6-7 ezer volt minden rendesebb film. Hogy ez mennyire irreális volt, semmi sem mutatja jobban, mint az, hogy ma már nagyon sok új, 1-2 hetes filmet rögtön 3 ezerért kezdenek el árulni, gondolom, mert nem fogyott elég korábban. A régebbieknek meg rendesen zuhan az ára az idő múlásával, akár 900-450 forintig is. Ebből nem lehet más következtetést levonni, csak azt, hogy korábban az ár 3000 forint fölötti része indokolatlan volt.
A szoftvernél a választási lehetőség, a filmeknél a kereslet csökkenése hozta, hozza el az árak csökkenését.
Szóval, szerintem, RMS ezen irányú mondatai igazak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest