- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
..tudják merre laknak a jó emberek
Mi télen voltunk bicózni... megálltunk a cukrászda előtt ami sajnos(?) zárva volt. Míg tanakodtunk, egyszer csak odafutott hozzánk a kapualjból egy teljesen vaksi, csipás, vékonyka kis cirmos. Azelőtt sosem láttuk, de mégis úgy jött felénk mintha minket várt volna! Nem is értjük hogyan látott minket hiszen teljesen csukva volt a szeme, annyira beteg volt szegényke, de mégis odafutott, dörgölőzött... ránk várt. Azonnal elhoztuk, hazavittük, megetettük, megmelengettük, azóta mienk a világ legaribb cicája
Szinte teljesen felgyógyult!
Egy másik cicával meg most vagyok úgy hogy lehet hazaviszem. A munkahelyemen télen megláttam egy kis fekete cicát, de annyira félős volt hogy még attól is félt ahogy finoman dobtam neki kaját. De csak sikerült megszelidítenem, hosszú hetek teltek el ezalatt, most már úgy vagyunk hogy ha meglát, ugrik az ölembe és gyúr-dorombol
És hozzáteszem, nem csak akkor mikor éhes, hanem a szeretethiány, a barát hiányzik neki... Egész nap gyedül van egy raktárban, ugyanis ott lakik. Sokszor néz utánam szomorúan mikor hazamegyek. De tudom hogy ez a cica rám vár!
-
7
addikt
Nálunk is van egy környékbeli macska. Már 1-2 éve is settenkedett errefelé, de csak pár hónapja kezdtem el rendesen foglalkozni vele. Azóta ideszokott, és naponta-kétnaponta benyávog az ajtón és hízeleg mindenfele. Ahhoz képest, hogy azelőtt már akkor elfutott, ha valaki a kert másik végében volt, ez igencsak nagy változás.
-
reset
senior tag
Igen...most is van 2-3 alkalmi kertlakónk. Ha a komposztosba viszem ki a kajamaradékot és útközben csörren a kanál, vagy ha bográcsozunk, rögvest előkerülnek.
A második mondathoz: bár úgy lenne! Sajnos túl közel lakunk az országúthoz. Amíg voltak saját cicáink, elég hamar a forgalom áldozataivá lettek.
-
Kloden
senior tag
Minden kertnek van egy ari Nadrág cicája...
Remélem valaki hazavitte és azért tűnt el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nadrág nem szövetből készült, nem olló és nem gépek szabták testét . Nadrág egy cica volt.Egy nyári napon le-föl...
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest