- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
Ertem amit mondani akarsz, es meg reszben egyet is ertek vele. Egyetlen problemam, hogy erre nem igazan tudok kurzust vagy konyvet ajanlani, mivel altalaban bevezetnek valamilyen formalizmust aminek segitsegevel bemutatjak az algoritmusokat. Ha van turelmed neten keresztul ingyen tanitani akkor hajra, minden tiszteletem a Tied.
Felek azonban, hogy a forumtars turelmetlen, es a te ajanlasod latszolag meg egy lepessel hatraltatja a 3D-s repuloprogramjahoz vezeto utjan.
repvez:
az a gond, hogy azt hiszed jobban tudod hogyan kell programozni tanulni mint sok-sok tapasztalt ember aki a kurzusokat osszeallitotta es a konyveket megirta. Ezek segitsegevel mar tobb generacionyi programozo tanult. Ha valamelyiket elkezded es valami nem vilagos, akkor konkret kerdesekre a programozos topicban kapsz valaszt.Amit en csinalnek a helyedben: megtanulnam egy nyelv alapjat es a legalapabb algoritmusokat es adatstrukturakat (tekintsd ugy mint a szukseges rossz). Utana keresnek egy 2D konyvtarat amiben egyszeruen lehet pontokat, vonalakat rajzolni. Tobb nyelvben van valamilyen Canvas. Ha mar ez megvan, akkor tudsz egyszeru vizualis programokat irni: egy kort iranyitani billentyuzettel, utkozest eszlelni, akar egy kis fizikat belevinni. Ez az a resze ami szerintem erdekelne. Erre a szintre par honap alatt el lehet jutni. En is jatszottam hasonlokkal tizenevesen Pascalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- CNC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest