- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milcsi82
csendes tag
Nekünk MINDEN évben le kell vizsgázni újra és újra,állandó tanfolyamon kell résztvenni,mindig sugárvédelmi oktatáson stb stb. szóval ez nem olyan mint a kresz.....(mind1)
Azért nem vitázok,mert biztos igazatok van,rettenetes dolog lehet ha nem tudsz a kijelölt időpontban elutazni,sajnálom!!!!Biztos kicsesztünk sok emberrel!!!
Én világ életemben az a melós voltam bent aki kedves,mosolygós és segítőkész volt!Sokan vannak akik azt sem tudják hol vannak életükben előszőr vannak ott elveszettnek,kiszolgáltatottnak érzik magukat,én ezeknek az embereknek szó nélkül segítettem,olykor az ebédszünetemet feláldoztam!
Most kicsit szarul esik,hogy mikor nekem lenne szükségem kis támogatásra ebben a szar szituban,nem segít senki..........
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Fotó állvány eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!