Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Boxiné

aktív tag

válasz Milcsi82 #229 üzenetére

Remélem egyszer majd ti is megtudjátok, milyen érzés hónapokig távol lenni az otthonotoktól, és amikor végre utaznál haza, lehetetlenné teszik számotokra! Szívből kívánom, hogy éljétek ezt át! Nem csak az utazóknak idegbaj, amit rendeztek, hanem a hozzátartozóknak is. Dehát ez senkit nem érdekel, ugye?

Én is mindig baromi kedves vagyok a dolgozókkal, ha repülök. Mosolygok, ha az útlevelem kérik, ha a csomagjaimat ellenőrzik, stb...Mert tudom milyen jól tud esni egy kedves szó, egy mosoly. És most mit kapok cserébe? Hogy leszarják a problémámat. Hát mást ne várj te sem az emberektől! Ezek után mosolyogjon nektek a...inkább le sem írom:((

• Morden24

nagyúr

válasz Milcsi82 #229 üzenetére

Biztos kicsesztünk sok emberrel,meg kéne kövezni minket!!Fújj!

Nem, csak el kéne ismerned végre egy pár dolgot.

1. Előre be kell jelenteni a sztrájkot. Ha nem teszitek, az gerinctelen húzás.

2. Nem kéne itt leönzőzni az embereket, amikor ti pont ugyanezt csináljátok. Szartok mások gondjára, a sajátotok érdekel. Akkor miért várod el, hogy mi ne szarjunk a ti problémátokra?

3. El kéne határolódni a többi görénytől.

4. Nem kéne ezzel a "nekünk sokkal nagyobb problémáink vannak"-féle álszent szemétkedéssel jönni. Azt hiszed, hogy más nem pénzért dolgozik, a rohadt életbe már?! Gondolod, ő pusziból kapta a repülőjegyet, meg grátiszból a 100ezres csomagot? Vagy mit képzelsz, rajtad kívül mindenkinek arany élete van? Nem akarlak megbántani, de uncsi ez már.

5. A háborgás helyett elnézést kéne kérni azoktól az emberektől, akik kurvára nem tehetnek arról, hogy veletek hogyan akar kicseszni a vezetőség.

Most kicsit szarul esik,hogy mikor nekem lenne szükségem kis támogatásra ebben a szar szituban,nem segít senki..........

Máson szerinted ki segít? Vagy azt hiszed, csak te vagy egyedül a naagy-nagy csúnyagonosz világban?
    Mellesleg ezen sem kell csodálkozni, látod... miért nem határolódtok el a MÁV-féle koszos szemétládáktól, miért nem jelentettétek be a sztrájkot előbb, ésatöbbi? Gondolod ennyi anyázás lenne? Nem. Magatoknak köszönhetitek, a szar szervezésnek, a nemtörődöm leszarom sztrájkolok felfogásnak. Ez van. Így még az is anyázik, aki egyébként megértené a problémátokat, szolidaritana. Na, őket martátok (vagy marta el a szaszerv. szervezése) el magatok mellől.

Új hozzászólás Aktív témák