Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
"az a legjobb amikor olyqnok istenítik a wp 7 et akiknek nincs ilyen.telojuk.....megnyomkodták a media marktban es tetszett nekik es most minden ios vagy droid használó köcsög..."
Ez azért megvan más rendszerek esetén. Az még a jobbik eset, hogy egyáltalán volt az eszköz a kezében. Úgy mondanak véleményt, hogy látták youtbe-n és kész.
-
tolts mar le egy zene számot a wp 7 telorol közvetlenül...
Hány millió zeneszám telefonra történő közvetlen letöltésével bizonyítsam, hogy nincs igazad?
A Zune Pass mond valamit?
De videókat is tölthetek le youtube-ról pl, csak hogy egyet említsek.Ja hogy nem tudom letorrentezni telefonon a legújabb mozifilmet, meg Rihanna új albumát..? Sorry, my bad..
-
daniel909
addikt
kb nekem is ezek az igényeim, szerintem más platformon nincs is lehetőség például egy youtube to mp3 letöltésére ráadásul a hivatalos marketből, ingyen. (kiváncsi vagyok az meddig fog fenn lenni..)
de tényleg mások az igények, felesleges vitázni, gondolom itt mindenki ismeri jól a másik oldalt is mivel ez olyan fórum.
én 1-2 hónapra bevállalnám a lumia 900-at PL, mert ha úgy sem jön át nekem a wp7 akkor sehogy nem fog már az életbben. -
Воланд
titán
nezd, nem azzal van a problema, hogy neked nem jott be a wp7, hanem azzal, ahogy eloadod. most meg finom voltal, de maskor csak a szarozasra telik toled.
tok jo, hogy felsoroltal 5 appot, amivel hireket lehet olvasni, na en meg ezt megoldom egyetlen egy rss olvasoval (aztan ha akarom, akkor az altalad felsorolt 5 oldalt kulon mappaba teszem, vagy kulon kituzom mind az otot a fokepernyore, vagy beleteszem egy olyan mappaba, hogy hirek, aztan kesz is van). igaz, nincs oldalspecifikus app, de ne ird mar azt, hogy nem lehet magyar hireket olvasni, mert ez igy egyszeruen nem igaz.
"te wp 7 teloval megtudod?"
nem, de nekem nincs ra igenyem, meg szuksegem se. ilyenen felesleges vitazni, neked meg sok mas usernek ilyesmire van szuksege, masoknak meg nem.
-
catroot
veterán
"de ráell neznem az ejjeli szekrényre mert hoppá ezt nem tudom letölteni wp.7 re..."
Ezalatt mit értesz?Sajnálom, hogy te nem vagy vele megelégedve (nyilván vannak sajnos ilyen esetek is)
"hoppá magyar hireket megnézem...ahjaj nincs magyar hiralkalmazás..."
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Zune Pass mond valamit?