Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehe ...igen....vagy tudod még melyiket szeretem?; " az összes haveromnak wp 7 van,ugyhogy ha valaki akkor en tudom hogy jo e vagy nem....." ez nem vicc ilyet irt nekem valaki a 7 en....nagyon penge nem....de a legjobb az hogy az összes haveromnak ilyen van....bazzz kevés haverja lehet mert a wp 7 meg azert jem olyan elterjedt....en pl személyesen nem is ismerek senkit akinek ilyen teloja van.....mekkora kamu...
de volt meg egy ilyen...." a legjobb az android mert annak van a legjobb kezelőfelülete.." ez is mókás szerintem....
vajon touchwiz vagy sense vagy lg ui ra gondolt hehehe -
csab2
veterán
Hagyd! Tudod ez IQ kérdése. Nekem is Droidos telefonom volt még tavaly ilyenkor, különösebb bajom nem volt vele. Aztán lett egy WP7 telefonom, és azóta tudom, hogy soha többé Droid. De soha egyszer sem mentem egy droidos topicba se fikázni. Nem is olvasok azóta droidos témákat mert nem érdekel. Még a droidos telefonokról szóló teszteket és cikkeket sem olvasom el, ugyanebből okból kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ha esetleg nem HTCje van az embernek, akkor itt egy szuper kis magyar