Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyka.
csendes tag
Köszi szépen, valószínű, hogy hagyom a Plexet és csak adatbázisként fog funkcionálni és az Infuse lesz a lejátszó majd, mert tényleg minden lehetséges beállítással kipróbáltam és ez már a sokadik nap, hogy bújom az oldalakat a válaszra keresve, úgyhogy lassan elengedem inkább ezt a dolgot.
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Eddig a Plexet egy LG Smart TV-n (LG 50UM7450PLA) használtam. Gond nélkül tudott minden fájlformátumot, és codec-et is futtatni, beleértve a HEVC/H265-öt is amivel most problémám akadt.
Nemrégiben vettem egy Apple TV 4K (2017)-t, azt gondolva, hogy még gördülékenyebb lesz a felhasználói élmény, mint eddig, viszont azzal kellett szembesülnöm, hogy az említett HEVC/H265 típusú filmeket,sorozatokat "dropped frames"-szel játsza le, azaz teljesen akadozik az egész.Átkódolás nélkül játszom le az említett fájlokat, azaz "Direct Play" használ maga a Plex. A TV-n nincs bekapcsolva semmilyen képjavító funkció.
Már jártam Plex fórumokon, két évről vannak más felhasználók által bejegyzések, viszont azóta nem láttam ott sem hivatalos megoldást, illetve ugyanez a helyzet Redditen is.
A Plex és az ATV is a legújabb verzióval van telepítve. Match Frame Rate és a Dynamic Range be van kapcsolva és 4K 60HZ SDR van beállítva az ATV-n. Kipróbáltam több HDMI, UTP kábellel is, nem oldotta meg a problémát.Infuse-t ajánlották többen is, azon minden tökéletesen működik, viszont szívesebben maradnék a Plex felületén, így ha valakinek van ötlete mi lehet a probléma forrása, azért nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi