Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a választ neked és fPApi-nak is.
Nem tudom YT-n milyen fps változások lehetnek, nekem nem szokott feltűnni semmi (igénytelen vagyok és érzéketlen?
), a HDR-t hiányolom csak. Szóval itt talán nem éreznék változást. A Twitch legutóbbi frissítése Shield-en nagyon nem jött be (csúnyult az UI), de ez talán ATV-n se lesz jobb.
Infuse valóban nem tűnik vészesen drágának, de a lifetime 40ezer nagyon sok, nincs időnként akció rá? (éves előfizetésnél 10 év után érném be, ez sok idő
)
A távirányítónál nekem nagyon szépen kézre esik a Shield-nél ez a háromszög forma, és hogy világítanak gombok. Ez utóbbi biztos hiányozna.
Kodi-nál azért is emeltem ki, hogy csak SMB csatolt mappában böngészgetek, játszom le videókat. Hiába nyílt, van hozzá sok kiegészítő, nem használok egyet se, igényem sincs rá.
Inkább legyen egyszerűbb, de gördülékenyebb a működése. Csak azért még se fussak olyanba bele, hogy adott videó formátumot nem játsza le az Infuse, amit a KODI letudott. -
Sasi001
őstag
Üdv! Oled fórumról Apple tv akadás. Tv lejátszó viszi az Apple tv4k-n ugyanaz a film időnként akad szaggat. Nem tudom mi lehet a probléma. Laptop Mesh rendszerrel fő deko- val kábelen összekötve arról kapja a jelet a tv. Apple tv4k ugyan azt a jelet kapja a Mesh deko-tol az pedig ugye hdmi kábellel tolja a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Socket AM4
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
), a HDR-t hiányolom csak. Szóval itt talán nem éreznék változást. A Twitch legutóbbi frissítése Shield-en nagyon nem jött be (csúnyult az UI), de ez talán ATV-n se lesz jobb.