Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Ehhez képest elindítottam az Infuse-t megmutattam neki melyik könyvtárakat vegye fel a listára, melyik mappák a kedvencek amiket azonnal el akarok érni és kész, működik, teszi a dolgát. Mindössze arra kell figyelni már torrent letöltéskor, hogy ne legyen almappa és hozzá se kell nyúlni semmihez. A feliratokat egy mozdulattal leszedi és eddig minden esetben a jó feliratot, nem kell sem átnevezéssel, sem időzítéssel bajlódni. A borítók és a tartalom minden filmhez sorozathoz azonnal megérkezik, a sorozatokat hibátlanul rendezi csokorba.
Ja és mindezért nem kell űrtechnikához érteni, a menük almenük mélyén turkálni és állítgatni mindenféle rejtélyes opciókat, amikről sokszor csak hosszas kísérletezgetés után derül ki, hogy mire is való valójában... egyszerűen telepíted, elindítod, beállítod melyik mappákat figyelje és működik
Való igaz ennek ára van, bár nekem még szerencsém volt, mert az InfusePro 5-öt vettem meg örök licenc-el és akkor olcsóbb volt mint most a 6-os Pro, de most az upgrade lenne 8990 Ft, ami igazán nem sok ennyi tudásért, viszont már alig használom, mivel kezdek leszokni az offline film tárolásról a Netflix és az Apple TV+ javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 4
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest