- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k #2135 üzenetére
A 9.000 Ft-os lifetime-ot egyébként kicsit soknak találom - szerintem nem lifetime, az csak egy verzióra vonatkozik, jelenleg a 6-osra, vagy most épp akcióznak
, 42$-ért vettem ami nem 9e Ft volt akkor sem.
Mit nem játszik le az Infuse? - nem is az a legfőbb gond, mert kb. mindent visz, 1-2 DV anyagot SDR-ben játszik le míg a MrMC DV-ben valamint ugye még nincs Dolby Atmos és Emby támogatás és nekem hiányzik a zene is, a többi nem a lejátszás képeségeket illeti, a korábban említett felirat letöltése csak saját, rejtett mappájába történik és nem teszi a fájl mellé, a dual feliratot (egy időben két felirat, bár ez ritka) nem kezeli illetve a színesen megjelenítendő feliratot sem kezeli jól. Ezek vannak amik a MrMC-hez képest hiányosságok, mert az mind tudja. Tehát ha így nézzük akkor a MrMC jobb lejátszó és olcsóbb is, én még 1700Ft körül vettem meg.(#2137) reggi
de egy olyan tartalom ami korábban gond nélkül ment és most nem az egy kicsit fura. - miért az? Új OS van, vagy te nem azt használod? Ha igen akkor nem kellett volna frissítened tvOS 13-ra, mert új alapokra helyeztek 1-2 dolgot, kernel is változik, stb. Semmi köze az app készítőjéhez, az Infuse 6-ot is fel kellett készíteni a 13-as OS-re, mert bizony ott is voltak gondok, legalábbis a tesztelők véleményét olvasva.
Mert hogy nem kapom meg az új funkciókat vagy az új formátumok támogatását az ok, de hogy a régiek sem mennek azért több mint érdekes - az új OS miatt van, annak köszönd.
De persze kibirhato az összeg csak kicsit rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. - akkor a jövőben nem frissíts új verziószámú OS-re, maradj azon amihez az utolsó verziójú app-ot fejlesztették. Az Infuse 5 tvOS 12-n érezte jól magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged