Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
manokaj #1893 üzenetére
Barátom, Te vagy az Isten! Azonnal szaggatásmentesen és tökéletesen játssza le a filmeket. Ha jó tündér lennék azt mondanám teljesítem 3 kívánságod a jótéteményedért :-) El nem tudom mondani mennyit állítgattam ez alatt az egy hónap alatt mióta megvan a NAS hogy hátha rájövök. Igaz kizárólag a Synology kezelőfelületén állítgattam. Gondoltam nem az első napokban jövök ide segítségért, előbb magam próbálkozom, de persze annyi eszem nem volt mint neked hogy az Apple TV-t is állítgatni kellene, mert eddig a routeremről minden simán ment. Na mindegy, most boldog vagyok és madarat lehetne fogatni velem :-)
Tehát összefoglalva leírom a tanulságot hogy ha valaki ide a keresőbe beírja hogy Apple TV Synology NAS filmlejátszás szaggat akkor azonnal rátaláljon a megoldásra amit manokaj-nak (#1893) köszönhet a topic közössége.
Ha az Apple TV Beállítások opciójában a video és hang/tartalom egyeztetése/ menüpont alatt a Dinamikatartomány egyeztetése és Képkockasebesség egyeztetése lehetőségeket "Be" állásba állítjuk megszűnik a szaggatás. JuhééééééééééKöszönöm még egyszer manokaj barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest