Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kalibrálást általában szakemberrel kell végeztetni. Az enyém sincs kalibrálva (illetve az általam végzett állítgatást nem nevezném annak, bár valami hivatalos procedurát követtem)
De tetszik a képe, nagyon jó, hogy minden forrásnál külön lehet finomhangolni.
Érdekes pl. a HBO Max esete, legjobban az XBox series X appjának a képe tetszik (Fire TV 4k van még, hétfőn jön a Max, mert (v)idióta vagyok
). A TV saját appjainak a képe tetszik a legkevésbé, hiába a Netflix calibrated mód.
De mindenki úgy használja, ahogy neki legjobb (tv, apple tv, mediaplayer stb.), nem biztos, hogy érdemes egymást győzködni.
Én eddig csak "úgy ahogy van" használtam az apple tv-t, de most eskü megnézem a beállításaimat
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De tetszik a képe, nagyon jó, hogy minden forrásnál külön lehet finomhangolni.
). A TV saját appjainak a képe tetszik a legkevésbé, hiába a Netflix calibrated mód.