Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is?
"Playstation, XBox, Steelseries kontrollerek jók"
Konkrét gyártmányokra gondoltam, ami nem feltétlenül Sony, vagy Microsoft, hanem a PS4 vagy XBOXone paltformhoz készült egyéb gyártmányok, némileg barátibb áron, de azért megbízható minőségben. Ha ebben van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest