Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz galaxys80 #3233 üzenetére

Az Infuse nem a rendszerszintű feliratot használja, ott másképp működik és leginkább a felhasználók kérései alapján, viszont itt is rárakható a filmre. Sok program esetében a felirat azért ilyen, mert sok fejlesztő nem veszi a fáradságot, hogy saját feliratkezelést alkalmazzon, Plex is ugyanazt a rendszerszintű feliratot használja, Netflix, HBO GO nem, csak akkor ha úgy állítjuk be. Tehát a problémádra az lenne a megoldás amit ez a két szolgáltató alkalmaz, mert ugye van a sajátjuk és amit a rendszerben beállítasz, viszont gyanítom, hogy az ATV+ nem ilyen, nem használtam, nem tudom. Egyébként nekem ezzel pont nincs bajom, így kéne működjön minden program esetében. Nem kisebb, hanem a film arányaihoz igazodik. Ha maga az app saját feliratot is alkalmaz akkor a videó felülírás opció "be" állásban kell lennie és akkor a program által definiált feliratok lesznek aktívak és nem a rendszeré.

(#3235) galaxys80
    Kipróbáltam most a netflix-el. Ott tökéletesen jó a pozíció. - két lehetőség van, de ezt írtam, rendszer szintű és saját viszont az Apple-re nem vonatkozik a webes beállítás, legalábbis ami a feliratot illeti, hiába állítod sárgára, a sajátját vagy az Apple félét használja
    Ami fura, hogy a netflix webes felületen hiába állítom àt a felirat betűtípusát, nem változik az ATV-n nézve. - előző kérdésben a válasz.

(#3236) Csabroncka
    A netflix webes felületén csak a webes felület feliratát állítod, minden más applikációban (azt hiszem még a winfos applikáció kivétel, de ebben nem vagyok biztos) külön. - nem, az Apple kivételével az összes Netflix-képes eszközre érvényes, sok platformon használom, csak ATV-re nem érvényes.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés