Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz blakey #2320 üzenetére

Köszönöm a választ.

A filmjeim most ömlesztve vannak egy "Filmek 1" mappában. Szépen elnevezve: "angolcím (évszám).mkv". A sorozatiam alapjában így voltak: "angolcím/season 01/angolcim.s01.e01.mkv" Miután itt egy kicsit összekavaradotott, kivettem őket a mappákból, és az összes sorozat összes fájlját egy mappába raktam be. Ekkor tökéletesen beolvasta, csak itt volt az a gondom, ha rákattintottam a sorozatokra, ott minden sorozat minden évada egymás mellett volt, ráadásul sorozatonként egy borítóval. Ezért próbaképpen áthelyezetem így: "Sorozatok/angolcím/season 1/angolcím.s01.e01.mkv". Na, erre külön szedte, de sem a sorozat-nak, sem az évadoknak nem rakott be borítót, ellenben amikor belépek a "Season 1" mappába, ott nem a részek fogadnak, hanem egy borítóval ellátott "1. évad" mappa, amibe belakattintva már látom a részeket.

A sorozatokat megpróbálom akkor nulláról "újraépíteni", átnevezek, bemappázok midnent, aztán meglátjuk mi lesz.

Illetve e szerint a leírás szerint ha a film nevével ellátva berakok egy képet a mappába, akkor arra lecseréli borítót. Na, ez sem jött be. Erre lehet, hogy valóban az lenne a megoldás, amit említettél, hogy ilyen "med8er-esen" minden film kap külön mappát, és abba kerülnek a filmhez tartozó fájlok?! Mert akkor eljátszom vele, és kipróbálom.

Egyébként minden ilyen apróság ellenére teljesen meg vagyok elégedve a cuccal, főleg az Infuse-al.

Az ATV-vel kapcsolatban azért van egy kis negatívum: ez a távirányító egy katasztrófa. Nagyon olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy a dizájn és a "mindenképp csináljunk valami szokatlant" oltárán feláldozták a használhatóságot, DE ez annyira nem zavar, mert kb. 10 éve Logitech Harmony-t használok. Ellenben viszont ezzel kapcsolatban akadt egy kis kellemetlenségem: a távirányító nem tudja kikapcsolni az ATV-t, mert ugye az eredeti távon sincs erre gomb. Van itt más is, aki Harmony-t használ? Nála ez hogy van?

Új hozzászólás Aktív témák