Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Előre leszögezném, hogy teljesen új vagyok még a NAS-ok és az ATV világában. A héten raktam össze a NAS-t (Synology 418j), - aminek a beállításához kaptam segítséget - erről vannak jelenleg megosztva a filmjeim. Ma vettem egy ATV 4K-t.
Jelenleg örülök mint majom a farkának, hogy egyáltalán azt el tudtam érni, hogy működjön, ahogy kell, tehát a gépről tudok a NAS-ra másolni probléma nélkül, és a jlenlegi médialejátszóm (Dune 4K Pro) látja a NAS-on lévő tartalmakat.
DLNA megosztás van, nem sok fogalmam van sem az SMB-ről, sem a Plex-ről, hogy ez mitől jobb vagy sem, vagy egyáltalán micsoda. A kérdésem lényege az lenne, hogy ez így jó az ATV-nek? Infuse-al szeretnék lejátszani. Tehát, ha összedugdosom este, látni fogja az ATV a tartalmakat, vagy kell valamit bütykölni majd a beállításokkal? Azért kérdezem így előre, mert olyan éjfél körül fogok kb. nekiállni, nem biztos, hogy akkor rögtön tud valaki segíteni, ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest