Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Nem működik a régi firmware-rel a hard-reset: hibás failsafe firmware.
S pár érdekes adalékra leltem, miközben a Fonosfera blogot böngésztem. Tegnap megjelent az első End User firmware (Butterfly), azaz végleges állapotba jutott a La Fonera 2 fejlesztése.
Röviden a változásokról:
- pluginok közvetlenül a konzolból telepíthetők, tárolók használatával;
- a FONBackup és FTP felület összevonása, az azonos átvitel miatt, így 2MB/s is lehet az átviteli sebesség;
- a nyomtató és webkamera pluginok a konzolról eltávolításra kerültek, kihasználatlanság miatt; a jövőben telepíthető pluginként érhetők el;
- a konzol bal alsó sarkában verzió és firmware név megjelenítése;
- új nyelvi csomagok. -
róland
veterán
Olvasok, kérdezek, s lassan haladok. Ha pedig sikerül, azt megosztom a közösséggel.
Igen, vissza lehet kapcsolni. Valami olyat írtak, hogy egy programrész telepítésével újra engedélyezni lehet majd a fejlesztői állapotot a routeren, s ekkor lesz újra ssh is. Azaz ez a router nyíltabb lesz, mint a korábbi.
-
Erre csak azt tudom mondani hogy

-
Vladi
nagyúr
Na hát csak sikerül haladni. Bár szerintem a firmware még nem éppen stabil.
A hogyan már megvan, csak egy stabil alap kell. Akkor szerintem fél óra alatt meglesz minden.ssh-t meg szerintem a véglegesben is vissza lehet majd kapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Golden Gate RCA kábelek
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest