Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
sztem valamit elkefeltek az FB appnal (szokasosnal joval nagyobb mertekben). Miota megvan a telefon nezem, melyik appoknak van kiugroan magas fogyasztasa, de a tegnap latott 1200-1300mAh-s fogyasztast meg sosem lattam elotte. Felsegem is panaszkodott ma, anelkul, hogy beszteltunk volna, hogy szinten alig tobb, mint 1 honapos P30-at tegnap este ra kellett tolni a toltore, pedig az is siman birja meg az o HC FB/messenger felhasznalasa mellett is a masfel napot...
Gyari power usage meter szerint FB 64%-ot hasznalt. Osszehasonlitaskeppen a 2 oras 1080p F1 futamot LocalCAst+Chromecast komboval nezve az evett 4%-ot, pedig sztem meg lehet transzkodol is on-the-fly
U11-en megvettem a Simple for Facebook-t, most megnezem azzal is, remelhetoleg joval szolidabb etvagyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest