- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Meister #9632 üzenetére
Lehetett volna sokkal pontosabb is azért. Ha már időt szánt rá, akkor ott van rr3 wiki oldala, ott megnézheti melyik autó mennyibe kerül, mennyi tuning stb. Ezen kívül meg engem személy szerint zavar, hogy simán iOS játékként hivatkozik rá, pedig androidra is ott van, de lényegtelen.
Ha a számuk nem is pontosak (főleg az egész játékra vetítve, mivel régebben sokkal több autó volt pénzes, és tovább lehetett tuningolni is őket R$-ért), de azt vissza adja, hogy mennyire elképesztően drága. Aki régen kezdte annak persze könnyebb, vagy ha nem célja minden szériát kitolni 100%-ra. De egy friss játékosnak most belevágni értelmetlen. -
Sordoran
addikt
válasz
Meister #9370 üzenetére
Nekem szerencsére sikerült összes skip nélkül, de én is az utolsó előttivel szenvedtem legtöbbet. Annál nem lehetett hibázni, mindenkit elsőre meg kellett előzni, és tolni neki keményen. Igazából nincs nagy baj az ilyen nehéz kihívásokkal, mert ha sikerül akkor feldobja az embert, de az időkorlát miatt átélni rémes. Ez az event legalább megtanította a pályát nálam, ami továbbra is botrányos, a sok lassú kanyar, és szűk út miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest