- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Dehogyis! Sztem csak behazudja azt az extreme-et! AZ 50. Boss futamon kaptam egy 4 körös Porsche Test Track Short-ot, elsőre persze elrontottam, csúszkáltam, kilöktek, ki is lőttem a játékot. Másodjára futva, odafigyelve a kanyarokra, nem megcsúszva, már a 3. körben lehagytam Magnust így az utolsó kör már sétagalopp volt. De ha nem értem volna utol, akkor a 4. körben feltartják a lekörözöttek, tehát még akkor is meg lett volna. Ez az extreme sztem csak hülyítés, hogy upgrade-elj minél többet! Na de egy fullos Porschet hova tuningoljak már?
Vicces, hogy az Easy futamok mellett a Boss már mindig Extrém, pedig valójában nem is az. Néhány Easy futam nekem sokkal nehezebb, mint a végén a Boss. Főleg ahol se ütközni, se megcsúszni se pályát elhagyni nem lehet. Most is egy ilyenen akadtam el, de majd pár próbálkozás után meg lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Kuponkunyeráló
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest