Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Le a kalappal, szép autó jó teljesítmény és MAGYAR, direkt nagy betűkkel. Arról ne mis beszélve, hogy a 208 t16-os designét Magyar tervezte és az 508 RXH-t is Magyar tervezte, valamint vagy a Porsche vagy a Ferrari családi autóját is Magyar tervezte. Nem hiába gyönyörűek az általuk kiadott modellek!
-
PC-rev-RM
tag
Szép! Sajnálatos, hogy rengeteg név mára halott.
Pár dolog:
- A Brammo-ról: a képen látható Ultima GTR egy kit-car, nem saját termékük. Bárki megrendelheti és összerakhatja magának. Wiki szerint ők is csak annyit csináltak, hogy importálták darabokban, összeszerelték és forgalmazták azoknak, akik képtelenek/lusták lettek volna maguk összerakni. A cég egyébként Sárváron gyártat egy elektromos motorkerékpárt.
- A DeTomaso Pantera hangjára érdemes ráguglizni. Egy Ford V8-as van benne.
- Wector: vicces, hogy veszélyes autó volt, de nem a sebessége miatt. Az egyedi dizájn olyan aerodinamikával járt, ami az autó orrának úttestről történő elemelkedését okozta már 200 Km/h-nál.
Turbo-rágós korszakom unikornisa volt, soha senki,aki birtokolta (1000-ből 1) nem cserélte/adta volna el
semmiért.- Az Aixam és Ligier kisautókról van egy cikk Totalcar-on, sajnos itthon a hatóságok ellehetetlenítik a használatukat, pedig ideális városi kisautók lennének.
- A kínaiak pofátlansága meg eszméletlen.
-
dr.bubo
őstag
Magyar a tervezője a Faralli & Mazzanti Vulca S]-nek.
-
Na ez aztán lenyügözö,nem semmi munka van mögötte.Köszönet érte
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
zotyesz66 #29 üzenetére
Jó, oké. Ízlések, és pofonok. Az akkori kocsik tényleg nem voltak valami szépségverseny-díjasok. De legalább nem használták a tervezésekor a CTRL+C-t és a CTRL+V-t.
Meg ahogy tudom, nem volt könnyű ezt a kocsit elkészíteni. Azért le a kalappal Preston Tucker előttHa nekem valami nem tetszik, az ettől függetlenül tetszhet másoknak.
-
dr.bubo
őstag
Azért a Magyar gépjárműgyártás gyöngyszeméről se feledkezzünk meg! Hódgép Puli
-
rdt89
addikt
válasz
DeltaPower #21 üzenetére
Teljesen jogos a felvetés, nem is gondoltam, pedig egyértelmű, hogy a proton ilyet nem késít, javítottam is a hibát!
22.EczkE:
Én a Forza 4-nek hála ismertem meg sok olyan formát, melyet eddig nem is láttam még ismert márkán belül is. Példa erre a Toyota gyönyörű GT-je ami nagyon formás és egyedi.23.Zotyesz66:
Én se tudnám rámondani, lelkiismeret furdalás nélkül, hogy ronda24. Nkboy:
Teljes mértékben megnyugtattál!25. Proci985:
Tisztában vagyok vele, de a Forza 4-ben is benne van az a Bertone ezért is került bele, de bele tehettem volna a Pininfarinát is de a Bertone-nek voltak saját gyártású csodái is és ne mcsak Designnel foglalkozott. Valamint a Datsun társult a Nissannal, de nem feltétlenül Nissan néven volt Európában, csak példaként említeném meg a szomszédban lévő Datsun Tanza autót. -
proci985
MODERÁTOR
kieg: a Datsunt Europaban Nissan neven aruljak. ha a kepeket megnezed akkor ott van egy elsogeneracios skyline es egy elegge megtuningolt Z97 is.
Bertone designstudio, csinaltak ugyan autokat kiallitasokra, de nem errol voltak ismertek. Lamborghini Miura, Volvo 780, Alfa Rome 2600, BMW 3200, Aston Martin DB4.
-
zotyesz66
őstag
Ocsmány a Tucker Torpedo? Szerintem zseniális ahogy kinéz, a fő kedvencem a Tatrákkal és a régi DS Citroenekkel együtt. Készült egy film is Preston Tucker-ről Jeff Bridges a főszereplő.
Tucker: A man and his dream Elég jó film, szerepel benne a fennmaradt Tucker autók (összesen 52 készült) jó része. -
EczkE
veterán
Ebbol azert joparat ismertem hala a Top Gearnek.
Ja es Pagani! ❤
-
rdt89
addikt
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Köszi.
Jó a kérdés, de a Wikipedian is feltünik ez a kép mint Proton Prototipus.
-
DeltaPower
addikt
Szép gyűjtemény!
Proton-nál az első kép, az nem egy Koenigsegg CC prototípus?
-
Nkboy
senior tag
-
Szatyor95
senior tag
Szép kis gyűjtemény, gratula.
Van köztük pár igencsak szép darab, pár érdekes és hasznos is, de van néhány, ami olyan szinten ronda (másolat), hogy az valami rettenet.
-
feco72
Modder
Ezekről mennyi ötletet lehet venni moddinghoz
-
rdt89
addikt
Gyönyörű, de egy terepjáró is tud majdnem ilyet, gyárilag.
Ne csak a levegőbe beszéljek: SRT Grand Cherokee
-
buherton
őstag
-
DR|FTK|NG
veterán
Ismerőseim is a fogyasztással jönnek mindig ellenérvnek. Sajnos drága egy ilyesmit fenntartani.
Mondjuk megvesz az ember több milkáért egy Thunderbird-et. Meghibásodik? Nehezen és drágán tud bele alkatrészt szerezni, ha valami ritkább darab kell(pl ajtó).
rdt89(#8) Köszönöm a biztatást. A Charger R/T-t nem ismerem, de szerintem mehet, mint az állat, de cserébe sokat is fogyaszt. -
rdt89
addikt
Köszönöm mindenkinek!
DR|FTK|NG:
Ha amerikai autó akkor nekem, csak a Dodge Charger R/T (Lee Tábornok), de ezek mérhetetlenül sokat falnak és nem kevés pénz őket fent tartani, de remélem, hogy össze fog jönni és lesz egy gyönyörű autód, aminek a hangja brutálisan üvölt a V8, mert a V8 a pokolban is V8.Fr0z3n:
Duesenberg azért került be a listába, mert a maga idejében olyan teljesítményt tett le az asztalra ami jócskán megelőzte a korát, és nem utolsó sorban egy szép alkotás!A Vector-t sajnálom, hogy nem sikerült fent tartania magát, mert nagyon szép és erős autókat tudott alkotni. A DeTomaso meg egy meseszép konstrukció volt bármelyik modelljét is nézem. Azért is kezdtem kutakodni, mert hatalmas autófanatizmusom ellenére a listában szereplő autók, minimum 30%-a nem volt ismert számomra.
-
BoB
veterán
Na most már tudom hogy a Wayne világa című filmben 1976 AMC Pacer -el nyomták.
Érdekes hogy nem ma láttam azt a filmet ('92-es), de azonnal felismertem itt annyira fura alakja van.
-
Fr0z3n
őstag
Jó volt így együtt látni ennyi ritka/egzotikus/különleges autót, van jó pár amit nem ismertem, pedig masszív autóbuzi vagyok. Mondjuk a kínai belpiacos modelleknél ez nem meglepő
Nagy kár, hogy ezen gyártók nagyobbik része ma már nem létezik, vagy csak papíron. Pl a DeTomasso. Ahány kézen átment az utóbbi pár évben...
Illetve sok az átcimkézett modell is a listában. A Vektor és Studebaker örök kedvenc, de mondhatnám akár a Morgant, a Sciont ( XB RULZ) vagy a Duesenberget. Utóbbi nem akármilyen autógyártó volt, mert minden modellből csak 1 db-ot épített.
-
DR|FTK|NG
veterán
Én is köszönöm. Amúgy az én tudástáram is bővült az írásodtól. Pl közvetetten rájöttem arra, hogy melyik volt az a szerintem csúnya autó(valami Ssangyong)
Egy kicsi off-ként:
Nekem a Mafia II indította be a régi autók íránti érdeklődésemet. Amikor megtetszett egy autó(természetesen Mafia 2-ből), akkor megnéztem itt, hogy mi a neve az autónak. Mostanában azon vagyok, hogyha felnövök(14 vagyok most), akkor veszek egy régi amerikai autót, felújítom, és majd patika állapotban fogom tartani. -
törölt tag
Van pár nagyon de nagyon gyönyörű autó...
-
DR|FTK|NG
veterán
Szép "kis" lista! Nem volt könnyű összegyűjteni ezeket! Le a kalappal
Ezeket ismertem eddig:
-Bantam > Először asszem ők nyerték meg a "Jeep-pályázatot"
-Austin > Austin(-healey) Mafia II-ből
-Autobianchi
-Duesenberg > Mafia II(Cossack)
-Hudson > Mafia II(Houston Wasp)
-Morris
-Packard
-Pagani
-Pierce-Arrow > Mafia(Silver Fletcher)
-Steyr
-Studebaker > Mafia
-Tata > jókat nevettem anno a nevén
-Tesla > mostanában szerintem mindenki ismeri
-Triumph
-Tucker('48 Torpedo) > Mafia II(Walker Rocket), L.A. Noire(amit nem bírok feltelepíteni); Ennél ocsmányabb autót nem nagyon láttam. Először, amikor megláttam Mafia II-ben, akkor azt hittem, hogy ezt egy egyszerű, lassú városi autónak szánták. Ja, és a kinézete miatt hívom "Broki-kocsinak".
-Willys > Mafia II(Walter), sok más játék, II. világháború. Ja, és valóságból is ismerem(Willys MB)Nekem amúgy az '55-ös Thunderbird(piros-fehér színben) a személyes kedvencem, de nem biztos, hogy ez annyira idetartozik.
És jutalmul egy Ford
'57 Ford Fairline
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest