- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Le a kalappal, szép autó jó teljesítmény és MAGYAR, direkt nagy betűkkel. Arról ne mis beszélve, hogy a 208 t16-os designét Magyar tervezte és az 508 RXH-t is Magyar tervezte, valamint vagy a Porsche vagy a Ferrari családi autóját is Magyar tervezte. Nem hiába gyönyörűek az általuk kiadott modellek!
-
rdt89
addikt
válasz
DeltaPower #21 üzenetére
Teljesen jogos a felvetés, nem is gondoltam, pedig egyértelmű, hogy a proton ilyet nem késít, javítottam is a hibát!
22.EczkE:
Én a Forza 4-nek hála ismertem meg sok olyan formát, melyet eddig nem is láttam még ismert márkán belül is. Példa erre a Toyota gyönyörű GT-je ami nagyon formás és egyedi.23.Zotyesz66:
Én se tudnám rámondani, lelkiismeret furdalás nélkül, hogy ronda24. Nkboy:
Teljes mértékben megnyugtattál!25. Proci985:
Tisztában vagyok vele, de a Forza 4-ben is benne van az a Bertone ezért is került bele, de bele tehettem volna a Pininfarinát is de a Bertone-nek voltak saját gyártású csodái is és ne mcsak Designnel foglalkozott. Valamint a Datsun társult a Nissannal, de nem feltétlenül Nissan néven volt Európában, csak példaként említeném meg a szomszédban lévő Datsun Tanza autót. -
rdt89
addikt
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Köszi.
Jó a kérdés, de a Wikipedian is feltünik ez a kép mint Proton Prototipus.
-
rdt89
addikt
Gyönyörű, de egy terepjáró is tud majdnem ilyet, gyárilag.
Ne csak a levegőbe beszéljek: SRT Grand Cherokee
-
rdt89
addikt
Köszönöm mindenkinek!
DR|FTK|NG:
Ha amerikai autó akkor nekem, csak a Dodge Charger R/T (Lee Tábornok), de ezek mérhetetlenül sokat falnak és nem kevés pénz őket fent tartani, de remélem, hogy össze fog jönni és lesz egy gyönyörű autód, aminek a hangja brutálisan üvölt a V8, mert a V8 a pokolban is V8.Fr0z3n:
Duesenberg azért került be a listába, mert a maga idejében olyan teljesítményt tett le az asztalra ami jócskán megelőzte a korát, és nem utolsó sorban egy szép alkotás!A Vector-t sajnálom, hogy nem sikerült fent tartania magát, mert nagyon szép és erős autókat tudott alkotni. A DeTomaso meg egy meseszép konstrukció volt bármelyik modelljét is nézem. Azért is kezdtem kutakodni, mert hatalmas autófanatizmusom ellenére a listában szereplő autók, minimum 30%-a nem volt ismert számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a bejegyzésemben, olyan autókat próbálok bemutatni melyek a hétköznapi nyelvben, vagy az utcán alig fordulnak...
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest