Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt más oldalakon is meg lehet csinálni. Pl, itt az Anidb linkem. Szépen névsorban el vannak rendezve azok amiket láttam.
(vagyis azokra amelyekre emlékszem, jóval többet láttam szerintem ezeknél.
)
-
elektrotank
aktív tag
Szívesen
Ha már itt tartunk, valaki ismeri ezt az oldalt? [link]
Nekem eme oldalon van a listám. Lehet testreszabni, van css kód módosításra is lehetőség, bár én nem értek hozzá szóval értelemszerűen hanyagoltam. Azért egy hátteret betudtam állítani
Van MAL-os listám is azt hiszem. Bár ezekbe sose raktam bele minden animét... elkezdtem, aztán 2-3-nál gyorsan beleuntam valamiértMég-még nagyjából tudom miket néztem, egyszer ráveszem magam, hogy kipótoljam a dolgokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
kmisi99
addikt
Akkor megéri megnézi. Mikor a Death note után hasonló animét kerestem amiben epikus részek vannak. Például amikor random fordulatnál leesik az állad akkor ajánlották, és ilyen tekintetben valóban hasonló. Maga az anime meg ráadásul nekem nagyon tetszik nagyon egyedi a rajzolás, elsőre kicsit fura de már nagyon tetszik. Mindenképp bepótolandó ha valaki szerette a Death note ot.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest