Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt más oldalakon is meg lehet csinálni. Pl, itt az Anidb linkem. Szépen névsorban el vannak rendezve azok amiket láttam.
(vagyis azokra amelyekre emlékszem, jóval többet láttam szerintem ezeknél.
)
-
elektrotank
aktív tag
Szívesen
Ha már itt tartunk, valaki ismeri ezt az oldalt? [link]
Nekem eme oldalon van a listám. Lehet testreszabni, van css kód módosításra is lehetőség, bár én nem értek hozzá szóval értelemszerűen hanyagoltam. Azért egy hátteret betudtam állítani
Van MAL-os listám is azt hiszem. Bár ezekbe sose raktam bele minden animét... elkezdtem, aztán 2-3-nál gyorsan beleuntam valamiértMég-még nagyjából tudom miket néztem, egyszer ráveszem magam, hogy kipótoljam a dolgokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
kmisi99
addikt
Akkor megéri megnézi. Mikor a Death note után hasonló animét kerestem amiben epikus részek vannak. Például amikor random fordulatnál leesik az állad akkor ajánlották, és ilyen tekintetben valóban hasonló. Maga az anime meg ráadásul nekem nagyon tetszik nagyon egyedi a rajzolás, elsőre kicsit fura de már nagyon tetszik. Mindenképp bepótolandó ha valaki szerette a Death note ot.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mostanában kicsit kisebb terjedelmű teszteket publikáltam, a különleges autó márkák óta, de ez nem azért volt, mert...
- Nyaralás topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- P14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U Radeon 780M 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Hibás VGA Bazár // RX480/570/580/R9 FURY stb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest