Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
elektrotank #22 üzenetére
Na akkor mi teljesen ellenkezőleg látjuk az animékat. Bár az angol részben egyetértek, mindenféle anime műfajból az angol hang egy tipikus amerikai rajzfilm érzetét kelti bennem, szörnyű. De számomra a magyar is ultragagyi. Anno a youtube on a Death note nál belenéztem a Magyar, Angol, Japán szinkronba. A magyar nálam közelébe nem érne a Japánnak nálam csak sokszorosan elrontaná az élményt. Egyedül még régen a Sámán királyt csak magyarul láttam azt én magam se hiszem el de jobb mint a Japán.
-
kmisi99
addikt
Akkor megéri megnézi. Mikor a Death note után hasonló animét kerestem amiben epikus részek vannak. Például amikor random fordulatnál leesik az állad akkor ajánlották, és ilyen tekintetben valóban hasonló. Maga az anime meg ráadásul nekem nagyon tetszik nagyon egyedi a rajzolás, elsőre kicsit fura de már nagyon tetszik. Mindenképp bepótolandó ha valaki szerette a Death note ot.
-
kmisi99
addikt
Szerintem a code geas is bőven elfér a listán, death note szintű és hasonlóságú.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest