Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Nekem is ilyen padom van már vagy 9 hónapja, a razer egeremmel együtt vettem. A felülete tényleg nagyon jó (műanyag egyébként),nagyon fürgén és könnyedén siklik rajt az egér. Egyéb problémám viszont adódott vele. Eleinte nagyon jól feltapadt a szimpla bútorlapból készült asztalra azonban ma már nem az igazi pedig nem lehet azt mondani,hogy olyan túl gyakran szedegetettem volna fel. Lényeg ,hogy a szélső régiókban nekem folyton elválik az asztaltól, a középső része viszont (ahol az egeret használom,ergo folyton nyomás alatt van) annyira letapad ,hogy mikor aztán felvettem valamiért az alján található apró "bibircsókokból" jó pár darab ott maradt az asztalon, magyarán kiszakadt belőle. Nem tudom,hogy másnak van e vele hasonló tapasztalata de engem egy kicsit kiábrándított. Ha valaki ilyet szerez be javaslom,hogy csak akkor vegye fel a helyéről ha nagyon fontos, nehogy úgy járjon vele mint én. Ettől függetlenül tényleg egy nagyon jó és különleges egérpad vagy inkább "desktop skin" ahogy a gyártó nevezi, csak ne mozgassátok sokat! Amúgy én nem egészen 4000 forintér vettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest