Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Nem nevezném kálváriának. A vége úgy is az lesz, hogy építek magamnak egy egyedi egeret, de addig próbálom kitalálni, hogy mi/hol legyen rajta.

Nézegettem azokat az überpro egereket, de formára egyik se felel meg. Ezek a dögök legalább formára változatosak. Bár ha azt veszem alapul, hogy a RAT-et se tudtam megfelelően a kezemre állítani, akkor nem tudom, hogy van-e remény számomra az egyedi egér készítésén túl...
-
TESCO-Zsömle
titán
+1
Jómagam 1 éve keresem a kezemnek leginkább megfelelő formájú patkányt. Nem lóhalálában, de azért egy pár egér már járt itt: Roccar Kone, Kone+, Pyra; Razer Mamba, Mamba4G, DeathAdder, Abyssus, Orochi; Logitech MX512, G5, G700; Saitek RAT9, MMO7.
Eddig a Kone-ok és a Mambák jöttek be leginkább, de egyik se tökéletes. Mindkettőnek túl nagy a segge. Logitech G9 van beütemezve következőnek.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én se vágtam, míg nem vettem meg az első Mambámat...
Megjegyzem, eddig 5 Mambát vettem, és a legdrágábbik került 19k-ba...
Black Dragon: Firmware-t frissítettél? Lehet a géped a hibás.
Bár annyival pontosítanék, hogy töltés közben, ha a gép nem megy, akkor a görgő pulzál a dokkoló helyett.
-
TESCO-Zsömle
titán
Razer Mamba 2012 4G
Negatívumok:
- Töltéskor világítás kikapcsolás után isNekem lekapcsol, ha kinyomom a gépet, csak a 3 led villog, hogy megy a töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest