Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csatlakoznék. Bár van időm játszani, ill.amíg otthon voltam, addig volt a kertes ház és az asszony mellett is, de az utóbbi időben nem köt már annyira le.Vagy hogy úgy mondjam, már más,jobb dolgok kötnek inkább le.Kijátszottam a Forza motosport 6-ot, meg is undorodtam tőle.Néha előveszem a Horizon 4-et,csak azért,hogy fél óra után felidegesítsen.Far Cry 3:örök kedvenc.Volt.Ugyanúgy undorodom már tőle.Resident Evil 4.Pont a kiutazásom előtt fejeztem be ismét.Jó volt,változatos. Ráfüggtem picit a. Snowrunnerre is.Hasonló az Euro truck simulatorhoz,cssk terepen játszódik.Ahogy haladok a vége felé,egyre kicseszősebb.Sok a potya kör.Elmegyek egy isten háta mögötti szerelvényért,és az utolsó pár méteren kénytelen vagyok feladni,mert olyan derékszögű kanyar van,hogy nem férek el.Vagy épp az adott kamion nem passzol a feladathoz.Ilyenkor vissza a garázsba, végigülsz 3 töltőképernyőt, és elcseszel háromnegyed órát a kamioncserével,de a küldetésből még nincs semmi.Újdonságot meg már nem tudnak mutatni.Viszont megígérem, amint valakinek eszébe jut remasterelni az eredeti NFS Most Wanted-et rögtön szaladok a boltba és megveszem,ha kell, konzollal együtt.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest