- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csatlakoznék. Bár van időm játszani, ill.amíg otthon voltam, addig volt a kertes ház és az asszony mellett is, de az utóbbi időben nem köt már annyira le.Vagy hogy úgy mondjam, már más,jobb dolgok kötnek inkább le.Kijátszottam a Forza motosport 6-ot, meg is undorodtam tőle.Néha előveszem a Horizon 4-et,csak azért,hogy fél óra után felidegesítsen.Far Cry 3:örök kedvenc.Volt.Ugyanúgy undorodom már tőle.Resident Evil 4.Pont a kiutazásom előtt fejeztem be ismét.Jó volt,változatos. Ráfüggtem picit a. Snowrunnerre is.Hasonló az Euro truck simulatorhoz,cssk terepen játszódik.Ahogy haladok a vége felé,egyre kicseszősebb.Sok a potya kör.Elmegyek egy isten háta mögötti szerelvényért,és az utolsó pár méteren kénytelen vagyok feladni,mert olyan derékszögű kanyar van,hogy nem férek el.Vagy épp az adott kamion nem passzol a feladathoz.Ilyenkor vissza a garázsba, végigülsz 3 töltőképernyőt, és elcseszel háromnegyed órát a kamioncserével,de a küldetésből még nincs semmi.Újdonságot meg már nem tudnak mutatni.Viszont megígérem, amint valakinek eszébe jut remasterelni az eredeti NFS Most Wanted-et rögtön szaladok a boltba és megveszem,ha kell, konzollal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mondhatni... bár hónapok óta tartó dolog ez, és már az elején megfejtettem, hogy miről van szó. Na, de azé' csak...
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest