- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
RawrrSoul #25 üzenetére
Saját nevemben tudok nyilatkozni a korral kapcsolatban, nyilván nem lehet általános következtetéseket levonni. C64 volt az első saját gépem, onnantól kezdve nincs megállás, konzolok, PC konfigok váltották egymást. 1999-től bő 3 év masszív Unreal Tournament klánokkal, ez a legemlékezetesebb időszak, ezek az élmények pótolhatatlanok és megismételhetetlenek, tartós barátságok is születtek.
Időközben volt bő 10 év, amikor szinte teljesen háttérbe szorult a kockulás, hajtás volt ezerrel (saját lakás, 2 autó, gyerek stb.). Gyerek kirepülőben, most 53 évesen több időm és anyagi lehetőségem mint valaha. PC-k csak munkára, de mindkét konzol tartva van évek óta, hogy meglegyen a családnak minden nekünk tetsző játék, úgyhogy jöhetnek a boldog nyugger évek. -
RudY
addikt
Öregszel bakker, fogadd el.
A sok évtized alatt szerzett élményeket nyilván egyre nehezebb felülmúlni, valami izgalmas újdonsággal. Más élmény a nejemre tekinteni, mint huszonéve, hiszen semmi újat és meglepőt nem tud már felmutatni, ahogy én sem.
Viszont a mostani fiataloknak nyilván más, új csodaként szembesülni a modern játékokkal. Majd 20-30 év múlva ők ugyanúgy nyafizni fognak, hogy bezzeg akkor de jó is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest