- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RawrrSoul
csendes tag
Rudy
Ilyen közösségi game-elés WoW, Silkroad Online meg Mu Online-ba volt nálam....Bár nálam ez egy jó 6 évet lefoglalt... Manapság meg már az online game-eket - egyedül a The Division meg a Forza sorolható jelenleg online kategóriába nálam - is inkább egyedül játszom... 1 vagy 2 ember van akivel nyomulhatnék együtt, azokkal sem egyezik sose az az idő, amikor pont ráérünk...
Somatom
Az ilyen közös pillanatok nekem sem maradtak el, szomszédba egy srácnak, havernak volt PS2, mindig nála lebzseltünk, mindenki hozott valami falatozni valót, ezzel beszállva abba, hogy rondán kihasználtuk, hogy neki ilyenje van...Ezekkel mentek el felváltva a hétvégék, hol kint lógtunk, hol bent...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest