Új hozzászólás Aktív témák

• SQX_Barto

addikt

válasz berVi #4 üzenetére

Nemrég egy jó barátommal fogadtunk, hogy 2017-re megszűnnek-e a diszkrét videókártyák teljesen, avagy sem. Szerintem nem.
    Mindig lesz egy réteg akinek kell (néha nem is csak egy) videókártya.
    Egyre erősebbek az integrált megoldások, de mindig lesz egy réteg, akinek videókártya kell.
    Meg nyitottnak kell lenni. Nem csak Te vagy, akinek ez a véleménye, igénye, hanem más is, akinek teljesen más (nem bántásból írtam, félre ne értsd:) )
    Minden drága cuccnál megjelennek azok a vélemények minek ez, kinek ez. (Néha én is belesek ebbe a hibába) De mindig van valaki, aki meg fogja venni az épp csúcskategóriás alaplapot/vga-t memóriát, akármit. Nem gyártanák, ha nem így lenne, bár néha csak erőfitogtatásnak vannak nagyrészt, de pár darab biztos elfogy belőlük. Meg persze sokan nem látnak ki az itthoni körülmények közül, ahol egy HD 7970-es VGA árát sokan pl fél év alatt tudnák összespórolni. Külföldön nem így van nagyon sok helyen jó életszinvonalú országokban. (Svédország, Anglia, Németország és még sorolhatnám)
    De itthon is vannak jó módban élők (vagy halálra spórolók) akik megjelenéskor megvették a HD 7970, sőt volt aki egyből kettőt vett CF-ben.

De elkanyarodtam a témától, lehetne ebben a házban potenciál, de én mostanában minden házat úgy nézek, hogy mit lehetne rajta módosítani, átalakítani, mi nem jó benne (pedig nem vagyok modder, életemben nem moddoltam még)

Nekem kisebb méret kell, mini ITX vagy Shuttle, mert tetszik a kis méret, meg nincsenek olyan igényeim, amit az a méret ne tudna teljesíteni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés