- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Ha olcsón hozzájuttok SATA portos Androidos boxhoz (amihez van Linux is) azt is be lehet vetni erre a célra.(MeLE A2000G, MeLE M5)
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Cubox I is nagyon ígéretes, 4 és 2 magos CPU, SATA, gigabites ethernet
A brobléma csak a mgasabb ára....Linuxxal csak az a gond, ha alapból nincs benn meg valami egy adott különlegeseb hardverre, akkor utólag nagyon nehéz rámókolni.
Pl vért izzadtam, mikor egy Atom CPU-s kis passzív PC-re akartam Crytal HD támogatást Ubuntura....nem ment. OPENELEC-en és GeexBoxon alapból van Crystal HD támogatás, ott meg VGA monitoron nem volt 4:3-as felbontás....
Ezt az utóbbit több napos kínlódással megoldottam, Geexboxon csak úgy ment, hogy teljesen új verziót fordított a fejlesztő, hogy támogass a dolgot... -
kenand
veterán
Szerintem a sebesség probléma nem a CPU sebességből, hanem az USB HDD-ből adódik.
Az én kis Melemen -ami CPU sebességben nem sokkal több a málnánál, letöltés alatt is megy az 1080p stream.
Ég és föld a különbség ha ugyan azt a HDD-t az USB portra, vagy a SATA portra kötöm.
Málna oldalán áll, hogy sokkal több kész Linux van rá és sokkal többen használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest