Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a Chakra konnyen telepitheto es Archbol indult, de az desktop disztro, nem serverre van kitalalva
Raspberrynel annyibol konnyu az ember dolga, hogy csak le kell tolteni az Arch csomagot, ketteparticionalni az SD kartyat es rapakolni a csomag tartalmat, nem tudom van-e ilyen csomag x86-ra, utana kene nezni...vagy keresel masik disztrot, ott a csomagkezelo parancsok masok lesznek (pl. pacman -S helyett apt-get install vagy yum install) de kb. ugyanazt kell csinalni, akkor lesz maceras ha valamit forrasbol akarsz felrakni, es nincs az Archnal egyszeruen kezelheto AUR...
-
PandaMonium
őstag
A létező legjobb telepítési leírás a hivatalos Arch Wiki-n lévő Beginner's guide. Nekem is el kellett 2-3x cseszni a telepítést mire megtanultam, hogy tüzetesen át kell olvasni a leírást, nem szabad kihagyni semmilyen elsőre irrelevánsnak tűnő részt sem. Miután végigolvastam rendesen mindent az oldalon (elsőre soknak tűnhet de igazából nem olyan vészes) egyből sikerült a telepítés, nem volt gond utána: Atom stabil, villámgyors és az oprendszer minden egyes tulajdonsága konfigurálható. Lehet, hogy kell egy kis idő mire megtanulja az ember telepíteni/használni de szerintem kétség nélkül ez a legjobb disztró.

Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest