Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
üzenetére
Hogy-hogy nem lesznek adware-ek a csomagkezelős alkalmazásokban, talán személyesen a M$ készíti majd azokat? Esetleg fizetősek lesznek?
Különben a guglizós installeres dologban van jó is, olyat keresel, ami neked megfelel, lehetőleg a legjobbat, ugye.. Az csomagkezelő meg olyat ad, ami ott van, és az lehet, hogy nem a legjobb. Tehát (jobb esetben ingyenes) szoftvereket pakol fel nekem az adott témára - mintha pl. hangmintaszerkesztőt kérnék, és felrakná az Audacityt. -Csakhogy az egy sz@r. Én Soundforgeot használok! Persze az is lehet, hogy egy másik ingyenes tetszik jobban, amit szintén nem tud a csomagkezelő. De újra visszaérkezem ahhoz, hogy mitől függ, hogy mik kerülnek a csomagkezelőbe, és kik csinálják a csomagkezelő által felrakaható appokat?? Elhiszem, hogy Linuxra működik ez a dolog, arra kiépült egy közösség és ők fejlesztgetnek rá mindent. De a Windows egy kicsit más világ. Különben szerintem semmi baj nincs a keresgéléssel, erre való a net és a böngésző, szabadon dönthetsz, hogy mit raksz fel. Inkább az installer-rel van a probléma, minden szoftvernek portablenek kéne lennie! Az install + registry páros csak rontják a Windowst. Ezeket kéne már elhagyni.. 
A legtöbb szoftvernek megcsinálják a portable verzióját (portableapps.com) tehát így is lehet használni - akkor mi a fenének nem eleve így csinálják??
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RENNSPORT
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Különben a guglizós installeres dologban van jó is, olyat keresel, ami neked megfelel, lehetőleg a legjobbat, ugye.. Az csomagkezelő meg olyat ad, ami ott van, és az lehet, hogy nem a legjobb. Tehát (jobb esetben ingyenes) szoftvereket pakol fel nekem az adott témára - mintha pl. hangmintaszerkesztőt kérnék, és felrakná az Audacityt. -Csakhogy az egy sz@r. Én Soundforgeot használok! Persze az is lehet, hogy egy másik ingyenes tetszik jobban, amit szintén nem tud a csomagkezelő. De újra visszaérkezem ahhoz, hogy mitől függ, hogy mik kerülnek a csomagkezelőbe, és kik csinálják a csomagkezelő által felrakaható appokat?? Elhiszem, hogy Linuxra működik ez a dolog, arra kiépült egy közösség és ők fejlesztgetnek rá mindent. De a Windows egy kicsit más világ. Különben szerintem semmi baj nincs a keresgéléssel, erre való a net és a böngésző, szabadon dönthetsz, hogy mit raksz fel. Inkább az installer-rel van a probléma, minden szoftvernek portablenek kéne lennie! Az install + registry páros csak rontják a Windowst. Ezeket kéne már elhagyni..