- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
A Linux részt értem (na nem teljesen, de annyi baj legyen - ezért nem szeressük a Linuxot, mert bonyolult) eleve arra amit írnak, azt azért írják, hogy aztán bekerüljön valami csomagba. De ugyanez Windowson lehetetlen. Mert itt a Windows 10 volt említve, és hogy a jövőben a Windowsban is lesz csomagkezelő. Na én arra kiváncsi leszek. Talán inkább egy Store kibővítés lesz, hogy nagyobb legyen a forgalom.
(#50) doc Értem, a csomagkezelőből a kedvencemet. De mi van, ha a kedvencem nincs ott? Persze lehet, hogy Linuxon minden ott van, nem tudom.. Mert nincs is annyi program, hogy bármelyik használhatót ki kelljen belőle hagyni.. De Windowson ha lesz valami csomagkezelő, én 100% találok az ott lévőknél jobbat is, olyan nagy a választék a neten.
-
ceia
őstag
válasz
#19617792 #48 üzenetére
Hogy-hogy nem lesznek adware-ek a csomagkezelős alkalmazásokban, talán személyesen a M$ készíti majd azokat? Esetleg fizetősek lesznek?
Különben a guglizós installeres dologban van jó is, olyat keresel, ami neked megfelel, lehetőleg a legjobbat, ugye.. Az csomagkezelő meg olyat ad, ami ott van, és az lehet, hogy nem a legjobb. Tehát (jobb esetben ingyenes) szoftvereket pakol fel nekem az adott témára - mintha pl. hangmintaszerkesztőt kérnék, és felrakná az Audacityt. -Csakhogy az egy sz@r. Én Soundforgeot használok! Persze az is lehet, hogy egy másik ingyenes tetszik jobban, amit szintén nem tud a csomagkezelő. De újra visszaérkezem ahhoz, hogy mitől függ, hogy mik kerülnek a csomagkezelőbe, és kik csinálják a csomagkezelő által felrakaható appokat?? Elhiszem, hogy Linuxra működik ez a dolog, arra kiépült egy közösség és ők fejlesztgetnek rá mindent. De a Windows egy kicsit más világ. Különben szerintem semmi baj nincs a keresgéléssel, erre való a net és a böngésző, szabadon dönthetsz, hogy mit raksz fel. Inkább az installer-rel van a probléma, minden szoftvernek portablenek kéne lennie! Az install + registry páros csak rontják a Windowst. Ezeket kéne már elhagyni..
A legtöbb szoftvernek megcsinálják a portable verzióját (portableapps.com) tehát így is lehet használni - akkor mi a fenének nem eleve így csinálják??
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest