- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a cikket, jó ötleteket merítettem belőle. Új vagyok még a Pi/Linux vonalon, így lenne pár kérdésem, hátha kapásból tudtok rajtam segíteni.
1. 2,5 külső HDD-t a monitoromba épített HUB-on keresztül csatlakoztatom a Pi-re, egyelőre így tudom csak a tápellátását megoldani. A problémám az, hogy ha nincs művelet x ideig a vinyón, akkor leáll és nem is érem el többé. A könyvtár ahová be van csatolva üres. Csak újraindítással tudom orvosolni. Windows vonalon ez úgy nézett ki, hogy leállta vinyó, ha viszont megnyitottam a meghajtót akkor 5-10 mp felpörgés után elérhető volt. Erre van valami megoldás? Azt nem szeretném ha éjjel nappal menne, de ne is kelljen minden leállás után újraindítanom.
2. Transmission web interface időnként nem elérhető, mobilos alkalmazás szintén. Status-ra active/running-ot ír. transmission-daemon stop, majd transmission-daemon start kelti csak életre újra. Ezt vajon mi okozza? Log errort produkál, de tudtommal ez nem akkora gond és pláne nincs köze a webes interface-hez.
Ha van valami ötletetek azt megköszönöm.
Üdv: Seq
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest