Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
1. Biztosan, keresgélek is ez ügyben, de tegnap érdekes dolog történt. Filmet néztem a RasPi-ra csatlakoztatott HDD-ről hálózaton keresztül és egyszer csak megállt a film, a meghajtó nem volt elérhető. Pedig a lemez pörgött és olvasás is folyamatos volt, ugye ment a film. Ezt nem igazán tudom hova tenni, azt sem tudom egyelőre hogy két külön probléma, vagy a kettő összefügg. Ha hazaértem kipróbálom ezt.
2. Semmi error, csak simán nem elérhető a webes felület (a keresett oldal nem található). Az androidos app dob valami hibaüzenetet, de azt hiszem az is csak arról szól hogy a kiszolgáló nem található.
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a cikket, jó ötleteket merítettem belőle. Új vagyok még a Pi/Linux vonalon, így lenne pár kérdésem, hátha kapásból tudtok rajtam segíteni.
1. 2,5 külső HDD-t a monitoromba épített HUB-on keresztül csatlakoztatom a Pi-re, egyelőre így tudom csak a tápellátását megoldani. A problémám az, hogy ha nincs művelet x ideig a vinyón, akkor leáll és nem is érem el többé. A könyvtár ahová be van csatolva üres. Csak újraindítással tudom orvosolni. Windows vonalon ez úgy nézett ki, hogy leállta vinyó, ha viszont megnyitottam a meghajtót akkor 5-10 mp felpörgés után elérhető volt. Erre van valami megoldás? Azt nem szeretném ha éjjel nappal menne, de ne is kelljen minden leállás után újraindítanom.
2. Transmission web interface időnként nem elérhető, mobilos alkalmazás szintén. Status-ra active/running-ot ír. transmission-daemon stop, majd transmission-daemon start kelti csak életre újra. Ezt vajon mi okozza? Log errort produkál, de tudtommal ez nem akkora gond és pláne nincs köze a webes interface-hez.
Ha van valami ötletetek azt megköszönöm.
Üdv: Seq
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest