Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbiri
tag
A Win-Lin vitához csak annyit, mindig a feladathoz választunk eszközt. Szerintem nincs jó vagy rossz rendszer, csak az elvégezendő feladatra nem a legalkalmasabb. A rendszer használatának egyszerűsége vagy bonyolultsága csak részletkérdés, az tanulással elsajátítható. Amiben egyedül csak a lustaságunk akadályoz meg. Igaz, én (már) nem tudom csak tanítom. De azt látom, hogy az ifjú szakemberpalánták is idegenkednek a parancssor használatától. Kell 4-5 hónap amire hozzászoknak és megismerik a használatát. Pedig náluk adott a motiváció is. A csomagkezelők is tudnak meglepetést okozni. Különben is, aki nem forráskódból fordítva telepít, az csak mímeli a Linuxot!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest