- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Kivéve ha van felirat, mert akkor 99,5%-os cpu terhelést okoz. Vagy ha nem olyan formátumú a film, mint amit a TV támogat a DLNA profil alapján akkor is 99,5%-os lesz a terhelés.
(#37) wise0tamas
A MPHC-BE-nek is van támogatása a GPU-hoz, minimális processzor terheléssel. Ctrl+J-vel megnézve meg olyan röccenések vannak a filmlejátszásban, mint egy hegyvonulat. Igazából meg sem kell nézni a grafikont, mert szemmel is látszik.Ezekkel az XBMC történetekkel az a bajom, de én vagyok a sorozat katalogizáló engine-ért, nem ő értem.
Nevezgessem el egyesével a fájlokat meg úgy fomázzam a címeket, hogy tetsszen neki, felismerje egyebek...
Másoltam rá egy csomó filmet, de mivel nem tetszettek a címek a programnak ezért láttam kb 5-öt.Nagyon jó az XBMC meg az összes többi klónja, csak azt felejti el leírni mindenki, hogy milyen időigényes az amíg egy működő rendszer összeáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest