Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Kivéve ha van felirat, mert akkor 99,5%-os cpu terhelést okoz. Vagy ha nem olyan formátumú a film, mint amit a TV támogat a DLNA profil alapján akkor is 99,5%-os lesz a terhelés.
(#37) wise0tamas
A MPHC-BE-nek is van támogatása a GPU-hoz, minimális processzor terheléssel. Ctrl+J-vel megnézve meg olyan röccenések vannak a filmlejátszásban, mint egy hegyvonulat. Igazából meg sem kell nézni a grafikont, mert szemmel is látszik.Ezekkel az XBMC történetekkel az a bajom, de én vagyok a sorozat katalogizáló engine-ért, nem ő értem.
Nevezgessem el egyesével a fájlokat meg úgy fomázzam a címeket, hogy tetsszen neki, felismerje egyebek...
Másoltam rá egy csomó filmet, de mivel nem tetszettek a címek a programnak ezért láttam kb 5-öt.Nagyon jó az XBMC meg az összes többi klónja, csak azt felejti el leírni mindenki, hogy milyen időigényes az amíg egy működő rendszer összeáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest