- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Tiltsd le a fenébe a Plex DLNA service-t. Ezt próbáld ki: miniDLNA egyszerű, mint a faék és rettentő kis erőforrásigényű.
Ismerem a Plexet és nagy megelégedéssel használom is napi szinten, de DLNA részét soha nem próbáltam, mert a fentebb említett program mindent tud, amit kell. De ezt még nem tapasztaltam, amit írtál. Nem emlékszem, hogy Rpi-n futtatod?
-
Degeczi
nagyúr
-
wise0tamas
újonc
A KODI-nak van "gyári" támogatása az RPi-hez és az RPi2-höz is, tehát gpu-ból nyomják a (de)kódolást.
A Plex-nek meg nincs, az cpu-ból próbálja ezeket, kevés sikerrel...A bitráta sem mindegy, gyakorlatilag azon áll, vagy bukik a lejátszás folyamatossága: az RPi(2) csak usb2-es, vagy 100-as etherneten csatolt meghajtókról tud lejátszani, tehát ezeknél kisebb bitrátájú filmekkel bír el.
Így érthető, hogy az RPi, vagy az RPi2 bizonyos esetben (kodi-val) simán le tud játszani olyan videókat, amiket még a J1900 sem...
-
sanzi89
addikt
Én is rengeteget szenvedtem a full hd-s mkv állományok normális lejátszásával. Hónapok teltek el, a pénz számolatlanul repült ki az ablakon, amíg vettem egy RPI2-őt, rá pedig a KODI. Azóta el is felejtettem, hogy mi milyen formátumú, kódolású, minden általam "beszerzett" videó elsőre, röccenés mentesen ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest