- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Tiltsd le a fenébe a Plex DLNA service-t. Ezt próbáld ki: miniDLNA egyszerű, mint a faék és rettentő kis erőforrásigényű.
Ismerem a Plexet és nagy megelégedéssel használom is napi szinten, de DLNA részét soha nem próbáltam, mert a fentebb említett program mindent tud, amit kell. De ezt még nem tapasztaltam, amit írtál. Nem emlékszem, hogy Rpi-n futtatod?
-
Degeczi
nagyúr
-
wise0tamas
újonc
A KODI-nak van "gyári" támogatása az RPi-hez és az RPi2-höz is, tehát gpu-ból nyomják a (de)kódolást.
A Plex-nek meg nincs, az cpu-ból próbálja ezeket, kevés sikerrel...A bitráta sem mindegy, gyakorlatilag azon áll, vagy bukik a lejátszás folyamatossága: az RPi(2) csak usb2-es, vagy 100-as etherneten csatolt meghajtókról tud lejátszani, tehát ezeknél kisebb bitrátájú filmekkel bír el.
Így érthető, hogy az RPi, vagy az RPi2 bizonyos esetben (kodi-val) simán le tud játszani olyan videókat, amiket még a J1900 sem...
-
sanzi89
addikt
Én is rengeteget szenvedtem a full hd-s mkv állományok normális lejátszásával. Hónapok teltek el, a pénz számolatlanul repült ki az ablakon, amíg vettem egy RPI2-őt, rá pedig a KODI. Azóta el is felejtettem, hogy mi milyen formátumú, kódolású, minden általam "beszerzett" videó elsőre, röccenés mentesen ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest