- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
Feltettem próbaképp (RPI2) az OSMC-t is, ami KODI alapú lejátszó.
A Kodival nagyon rossz a tapasztalatom, nekem nem jött be, sd minőségű filmeket/sorozatokat rossz minőségben adta vissza.
(Az osmc-t is egyszerű telepíteni, fat32-es sd kártya kell, pc-ről feltelepül, behelyezve az RPI2-be installálja magát b. 2 perc alatt és némi állítgatást követően mehet is a filmnézés.)
Az osmc a kodival szemben nagyon szép képet produkál, a beállítása nagyon hasonlít a Kodiéra, lehet is választani a Kodi nézetet. Alapból megjeleníti a film mellett a borítót (ennél többet nem), könnyen kezelhető a lejátszó rész. Hálózatról szépen lejátsza a hd/fullhd filmeket. Távirányítónak azonnal elfogadta a tv távját ami azért vicces mert a tv-m fapados led LG és nem cec-es.
Kodinál jobban bejött, Plexnél sztem nem jobb így vissza is térek arra.Hangokat még nem tudok próbálni mert az erősítőm lepadlózott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest