- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
a raspi legnagyobb baja, hogy rettenet sokat ültek a fejlesztésén és gyártásán... amikor először olvastam róla hogy már készülget, akkor még azt mondtam hogy hűha 700MHz az szép... csak mire kijött (és még mindig csak gyerekcipőben jár a támogatása) totál elavulttá vált az olcsó kínai ARM-ok mellett. de nem baj, első tömegfecskének jó ez...
aztán hamarosan jön a Win8 ARM-ra, ez szerintem hatalmas lavinát fog elindítani a kínai olcsó piacon is: bár hivatalosan először csak a 4 nagy gyártó mobilcuccaira lesz elérhető, de azért nagyon meglepne, ha rövid időn belül ne dobnának piacra sorban egyre több kínai alternatívát mind tabletek, mobilok, mini PC-k, multimédiás lejátszók terén. lehet ezek még irtó bugos, alig használható cuccok lesznek először W8 szoftveres téren, de majd jön a lelkes közösség és készítik hozzá a linux disztro alternatívákat hamar - az árak pedig rohamosan esnek és esnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest