Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
válasz
Speederer
üzenetére
Még egy pont a superspeed Ramdisk-nek. Sokáig 32-bites rendszert használtam 8giga rammal, és mivel ez a progi így is tudta használni a win által nem kezelt részt, oda telepítettem a progikat. Office, mozilla, stb...
Iszonyat jó és gyors lett tőle minden. Váltottam win7-re, azóta nem használom, de kicsit hiányzik... -
válasz
Speederer
üzenetére
Igen, valóban, elfelejtettem említeni, h kikapcsoláskor a mentési művelet egy örökkévalóságig tart.

De hát valamit valamiért.
Ha lemondunk a mentésről, és manuálisan mentegetjük a cuccokat, ill. újraindításkor visszamásolgatjuk, akkor megspóroljuk azt a plusz időt amit a mentéssel vacakol. Viszont ha egyszer elfelejtjük kikapcsoláskor elmenteni..
Illetve én nagyrészt alvó módot használok, ritka az, amikor újraindítom a gépem, így nem őrli az idegeimet a hosszú leállítási művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Tőzsde és gazdaság
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- Jogász topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest