Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
üzenetére
Persze, minden esély megvan rá, hogy az NV nem tudja megverni az ati 5870X2-jét hardveresen akkor, ha feltételezzük, hogy az egész Fermi specifikáció egy kamu, mondjuk annak elég nagy de ettől még lehet, végtére is lehet nagyot is hazudni, de még ha így is lesz még az sem garancia semmire, mert a teljesítményt a hardver+szoftver egyvelege adja és mint korábban írtam nincsenek jó tapasztalataim GX2 vs X2 téren sajnos. Meglátjuk, a vak is aszonta, mindenesetre a december ahhoz ezért túl hamar itt lesz, hogy már most temessük az NV-t.
(#391) Silenzio
Szerintem fogyasztható a stílusom, ritkán vagyok alpári vagy hasonló. Elnézést kérek ha valaki miattam veszítené el az önuralmát és kettétörne a ceruza a kezében.
Ami az SLI-CF történetet illeti olyan gondom még sosem volt, hogy emiatt ki kelljen hagynom egy játékot, amit kiszúrtam magamnak. Én csak COD-dal multizom a többi csak SP-ben érdekes így a többinél csak az a lényeg, hogy max grafikán +35FPS legyen, a COD részek meg imádják a 2 GPU-t, legalábbis nekem ez jött le, mindegyik ment mint a veszedelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- ASUS RTX 2080 TURBO
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest