Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nekem teljes mértékben lejött minden
Amúgy meg tudlak érteni, hogy ilyen lett. Én is mindig totál be vagyok zsongva ha valami olyannak kezdek neki ami teljesen új számomra és ha az még valami egyedi/extrém dolog akkor meg pláne. Ha lenne időm, meg hátterem én is nekiesnék teszteket csinálgatni, számítógépeket építenék éjjel-nappal. Bár lehet már akkor is örülnék mint majom a farkának, hogyha olyan melót találnék a mostani helyett aminek van köze a PC-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg tudlak érteni, hogy ilyen lett. Én is mindig totál be vagyok zsongva ha valami olyannak kezdek neki ami teljesen új számomra és ha az még valami egyedi/extrém dolog akkor meg pláne. Ha lenne időm, meg hátterem én is nekiesnék teszteket csinálgatni, számítógépeket építenék éjjel-nappal. Bár lehet már akkor is örülnék mint majom a farkának, hogyha olyan melót találnék a mostani helyett aminek van köze a PC-hez.