Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nekem teljes mértékben lejött minden
Amúgy meg tudlak érteni, hogy ilyen lett. Én is mindig totál be vagyok zsongva ha valami olyannak kezdek neki ami teljesen új számomra és ha az még valami egyedi/extrém dolog akkor meg pláne. Ha lenne időm, meg hátterem én is nekiesnék teszteket csinálgatni, számítógépeket építenék éjjel-nappal. Bár lehet már akkor is örülnék mint majom a farkának, hogyha olyan melót találnék a mostani helyett aminek van köze a PC-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
Üzleti előfizetők hirdetései
- Shure Podcast mikrofon
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy meg tudlak érteni, hogy ilyen lett. Én is mindig totál be vagyok zsongva ha valami olyannak kezdek neki ami teljesen új számomra és ha az még valami egyedi/extrém dolog akkor meg pláne. Ha lenne időm, meg hátterem én is nekiesnék teszteket csinálgatni, számítógépeket építenék éjjel-nappal. Bár lehet már akkor is örülnék mint majom a farkának, hogyha olyan melót találnék a mostani helyett aminek van köze a PC-hez.