Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem emlékszem, hogy hogy sikerült.
Most nem megy, sehogy sem, úgyhogy a következő diktálásnál telefonálni fogok nekik. Addigra biztosan megnyugszom...Megvan. A december 1-jén kiküldött mailben van benne az az ideiglenes jelszó, amivel az új felületen először be tudsz lépni.

Update: És persze azzal sem enged be. Feladom, felgyújtom...
-
ker.elmuemaszenergiaszolgaltato.hu
Rágj el előtte pár tabit, vagy igyál pár felest, mert lehet, hogy nem fog beengedni a régi jelszóval.
A múltkor fél órát szenvedtem vele, mire sikerült "kicseleznem" és bejelentkeznem, most már megint nem megy. Az előző tökéletes volt (pedig ez is ugyanaz az SAP rendszer), de most valami nem stimmel.Igen, próbáltam az elfelejtett jelszót, most az sem megy, azt írja az adatok megadása után, hogy hibás felh.név/email cím.
-
StLui
veterán
Valaki szokott online diktálni mérőállást? Küldtek elvileg egy levelet, amiben leírnak valamit ami ahhoz kell, hogy az új helyen bejelentkezzek, de nem kaptam meg a levelet, valószínűleg megszűnt inviteles címemre jött.
Tudnátok segíteni?
-
ncc1701
veterán
Apc szervízben gombokért vannak használt szünetmentesek, érdemes rá beruházni. Itthon 2 van, a nagyobb a kazánnál, nem lenne vicces, ha nem tudna menni télen a keringető.
-
raczger
őstag
Akkor kijavították a hibát, viszont most újra jelentkezett, ma már két alkalommal is elment az áram. (A múlt heti tájfunról nem is beszélek, persze, hogy nem gallyaznak a vezetékek körül, egy kis szél és már áramszünet van.)
-
törölt tag
-
raczger
őstag
Azért ennyire nem szar a helyzet nálunk. Ha itt is úgy lenne, mint felétek nem tudom mit csinálnék...
Egyébként tegnap felhívtam az elműt, hogy mégis miért nem jöttek. Azt mondták, hogy itt voltak 2-3 között, de azért nem beszéltek velem, merthogy nem volt csengő, tehát nem voltunk itthon (semmilyen állat sincs a kertben). Hát mondom könyörgöm, akkor mi a fenéért kérték el a telefonszámomat? Hülyék...
A hibát pedig elvileg megoldották, hát majd kiderül tényleg csináltak-e valamit...
-
fkenny
senior tag
Van és erre is fizetne. 3x próbáltam meg, A végeredmény a nem rendeltetés szerűen történő használat miatt ment tönkre válasz volt. Legyen szó szünetmentesről, töltőről, akármiről... Jövőre már erre nem is lesz.
Anno még homáron is megírtam ezt, az sem zavarta sem az eon-t sem a biztosítóm.
-
fkenny
senior tag
Vidéki vagyok, Tré DSL nettel és EON árammal.
Az áramszünetek mindennaposak, már szinte minden műszaki cikk mellett szünetmentes van, még a notinál is( mert a notitöltők is sorra dobták be az unalmast 1-1 komolyabb ingadozásnál)... A legjobb az egészben hogy évente 3-4 szünetmentest visznek el a halálba, a remek az egészbe, hogy bármit csinálok sz@rnak a fejünkre. A net is hasonló. Elég pár csepp eső vagy kis szél és a környéken megy az any.zás...
Átérzem a helyzeted, kitartást! Szünetmentest meg mihamarabb vegyél, mert jön a nyár ( nálunk ez a legrosszabb időszak )
-
raczger
őstag
-
törölt tag
Végül kijöttek? Van egy olyan érzésem, hogy nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sonar
addikt
No para, idén már kb 40 óra áramszüneten vagyok túl. [eon]
Éljen a föld órája
-
neduddki
nagyúr
HI!
keresel egy regi 1.5-2.2k-s jszagot par oragi ellesz ha omnmerseglet tanusitasz es nem jatszas:- )
udv
neduddki
-
törölt tag
Találtak valamit?
-
raczger
őstag
és megint elment...
így aztán marha jól lehet dolgoznija és ****** ** megint
-
Kiglerx
tag
Műszaki felülvizsgálást kérj. az 1 vagy 2 évente ingyenes.
-
andris1602
aktív tag
A szünetmentes biztosan kifizetődne, én is vettem még ezelőtt vagy 10 évvel. Nem kér enni, és kb 6-8 év után is csak az akksit kellett cserélni.
ilyen célra sztem a legolcsóbb is megteszi.
(Amúgy tehetsz valami panaszfélét is, ha ilyen sűrűn jelentkezik a ptobléma.)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)